Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

İstenen Real Madrid budur. Mbappe aktif en iyi Santrafor bence bunu Real Madrid sempatizanı olduğum için söylemiyorum her gün R9 dönüşümünü devam ettiriyor. Arda ve Vinicius çok etkiliydi. Bellinghamım da golünü yazdı. Monaco sana nasıl kaybettik biz ya.
20260121_011326.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün istediğimiz sonuçlar gelmedi 9 puanla çıkma işi hayal oldu,yedirmezlerdi zaten. 10 puan bile riskli artık kazanmamız lazım

Aga ne anlatıyonuz 9 puanla çıkma işi nasıl yalan oluyor biri bana anlatsın,

Kopenhag'ın 8 puanla çıkma ihtimaline %26 veriliyor oradan hesap edin.

Dün istediğimiz sonuçlar gelmedi 9 puanla çıkma işi hayal oldu,yedirmezlerdi zaten. 10 puan bile riskli artık kazanmamız lazım
tam tersi bu akşam bayern, newcastle, juventus, liverpool ve atalanta kazanırsa ve karabağ frankfurt maçı berabere biterse 1 hafta kala çıkmayı garantiliyoruz bile

tam tersi bu akşam bayern, newcastle, juventus, liverpool ve atalanta kazanırsa ve karabağ frankfurt maçı berabere biterse 1 hafta kala çıkmayı garantiliyoruz bile
Dogru tespit bu. PSV ve Kopenhag kazanamazsa, son hafta altimizdan 6 takimin maclarini kazanmasi gerekiyo. Buda ilk 8 mucadelesi halen devam edecegi icin ustteki takimlarin salmadigi ortamda imkansiz. Kaybedeceksekte buyuk farklar yememeliyiz.

Dogru tespit bu. PSV ve Kopenhag kazanamazsa, son hafta altimizdan 6 takimin maclarini kazanmasi gerekiyo. Buda ilk 8 mucadelesi halen devam edecegi icin ustteki takimlarin salmadigi ortamda imkansiz. Kaybedeceksekte buyuk farklar yememeliyiz.
dün akşam istemediğimiz tek skor olympiakosun kazanması idi. Onlar kazanmasa idi yüzde yüz son 24'de idik

9 puanla çıkabiliriz ama %90 gibi matematiksel oranlar ihtimali doğru yansıtmıyor, alttaki takımların maçlarına bakınca en fazla %60-70 falan derim ben

algoritmasına bakmadım ama %90 hesabında bodo'nun city galibiyetine yüzde kaç veriyordu mesela ona dikkat çekmek lazım

Gecenin maçını biz oynayacağız kesinlikle. Juventus-Benfica ve Atalanta-Bilbao maçları da izlenmeye değer.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aha Karabag one gecti lan

Karabağ averaj çok kötüymüş aynı puan bile olsak, son maç onlar Liverpool biz City. Altımızda kalır herhalde

Berabere bitmeliydi neyse sıralamayı değiştirir en fazla 10 puanla çıkarız

Geri
Üst Alt