Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

7 maçta 9 gol yedik 5'i ilk maç Frankurt'tan. Averajı öyle bir bozdu ki hala toplayamadık 0 averaj ile devam eden tek takımız.
*Okan buruk suratinin Thanosa soplu hali ile*

Marvel Balance GIF

Arkadaşlar Uefa simulasyonunda bizim aleyhimize olan her sonucu yazınca şöyle bir durum çıkıyor:

Leverkusen Villareal'i yendi
Bilbao, Bodo'yu yendi
Brugge, Marsilya'yı yendi ( 2 farkla )
PSV, Bayern'i yendi
Oly, Ajax'ı yendi
Napoli, Chelsea'yı yendi
Monaco, Juve'yi yendi,
Bilbao, Sporting'i yendi
Liverpool, Karabağ'ı yendi
City, bizi yendi.

Eğer biz, KArabağ'ın Liverpool'dan yediğinden 2 fazla yersek City'den eleniyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 312418
Bunların hepsi aynı anda gerçekleşirse vardır bir hayır demek lazım zaten.

Bilbao ve Karabag kazanmasalardi kesin cikmistik hesaplara karismadan

Arkadaşlar Uefa simulasyonunda bizim aleyhimize olan her sonucu yazınca şöyle bir durum çıkıyor:

Leverkusen Villareal'i yendi
Brugge, Marsilya'yı yendi ( 2 farkla )
PSV, Bayern'i yendi
Oly, Ajax'ı yendi
Napoli, Chelsea'yı yendi
Monaco, Juve'yi yendi,
Bilbao, Sporting'i yendi
Liverpool, Karabağ'ı yendi
City, bizi yendi.

Eğer biz, KArabağ'ın Liverpool'dan yediğinden 2 fazla yersek City'den eleniyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 312418
PSV Bayern hariç hiçbirine olmaz diyemem. Hala garanti değil garip yaw.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son maçta yenilirsek sıralamamızın muhtemelen 20-21 arasında olacağını düşünüyorum.

Liverpool-Karabağ (Liverpool son 8 için kazanır)
Brugge-Marsilya (Brugge iç sahada yenilmez diye düşünüyorum)
B.Leverkusen-Villareal (Leverkusen alır)
Monaco-Juventus (beraberlik daha önde ama Monaco yenilmez diye düşünüyorum)
PSV-B.Münih (Münih son maç diye rotasyon yapabilir, sürpriz olabilir ama yine de beraberlik ağır basıyor diye düşünüyorum, ama PSV de kazanırsa şaşırmam)
A.Bilbao-S.Lisbon (Bilbao kan kokusunu aldı maalesef kazanır)

24. Adayı Takımlar:

Ajax-Olympiakos (Ajax kazanır ya da yenilmez)
Barcelona-Kopenhag (Barcelona kazanır)
Napoli-Chelsea (Napoli kazanabilir, çünkü Chelsea'ye 1 puan yetmiyor)

Bu durumda en az 2 takım bence yenildiğimiz durumda üstümüzde bitirecek 19. sıradan üstünde şansımızın olduğunu düşünmüyorum.

Brügge-Marsilya maçında:
Marsilya kazanırsa üzerimizde bitirir.
Brugge farklı kazanır, ya da biz 2-3 farklı yenilirsek Brugge üstümüzde bitirir.
Berabere biterse ve biz yenilirsek Marsilya üzerimizde bitirir yine.

Burada da City maçında kötü sonuç alırsak 1 takıma daha geçiliyoruz.

En kötü senaryoda biz farklı yenilirsek ve Monaco, PSV, Napoli ve Olympiakos kazanırsa 24. sıradan gireriz gibi ama Kopenhag'da Barcelona'yı yenerse ya da Karabağ Liverpool'u yenerse elenme şansımız da var bu durumda.

Umuyorum

Lisbon yenilmez
Liverpool kazanır.
Juventus yenilmez
B.Münih yenilmez
Brügge tek farklı kazanır
Ajax yenilmez
Chelsea yenilmez
Barcelona yenilmez

Ve biz en kötü 18. sırada bitiririz. Ya da mucize bir galibiyet alırız ve hiç düşünmeden 15. ya da 16. sırada bitiririz.

Sanki Ajax yenilecek PSV yenecek gibi ama son 16 kurayla mı yoksa puan tablosundaki sıralamaya göre mi belirleniyor?
Eğer sıralama ise belki Bayern şu takım son 16'da gelmesin diye kasabilir.
Diğer türlü Kopenhag maçı gibi satarlar

Sanki Ajax yenilecek PSV yenecek gibi ama son 16 kurayla mı yoksa puan tablosundaki sıralamaya göre mi belirleniyor?
Eğer sıralama ise belki Bayern şu takım son 16'da gelmesin diye kasabilir.
Diğer türlü Kopenhag maçı gibi satarlar
Kura yok hic(keske olsa bence ama ligi mumkun oldugunca iyi bitirme rekabeti olmazdi o zaman)

Siralama ve siralamaya gore kupaya kadar rota belli oluyor

O zaman iyi. Her takım 9. 10. 11. takımlardan kaçmaya çalışır
Kura varmış ya ama değişik şekilde - direkt 9 la 24 eşleşmiyor

9ve 10 ile 23-24 pota girip çekiliyor.
11 ve 12 ile 21-22
13 ve 14 ile 19-20
15 ve 16 ile 17-18

kura modda olacak.
2 sıra 2 sıra oluyor yani .

kimle eşleşirsek eşleşelim 17-24 te olduğumuz için ikinci maç deplasman oluyor galiba detay olarak (ilk maç içeride sanıyorum)

Şu şekil açıklamış CL sitesi:

adsa.webp

Son düzenleme:

Oly Leverkusen'e karşı kazanmasına rağmen kötü oynamıştı tamamen rakibin beceriksizliği sebebiyle kazandılar. Defansları yine kötü olursa o kadar Ajax galibiyeti alabilir ki onlarında 9 puan ile kendilerini 24'e atma şansı doğdu. Napoli(acayip darlaştı kadrosu), Psv, Kopenhag, Monaco kaybedeceklerini düşünüyorum. Bilbao- Sporting maçı 2 tarafta kazanmak için çıkacak çok belirsiz maç. Bence 19-22 sıralamaları aralığında bitireceğiz.

Gerçekten son haftaya yakışır harika bir Şampiyonlar Ligi fikstürü var. Bu sezonun da bu aşaması bitiverdi hemen. Tabiki bizim için haftanın maçı Manchester City ile Galatasarayımız ama onun dışında Napoli-Chelsea, Dortmund-İnter, Paris-Newcastle baya iyi duruyorlar.
20260126_124052.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CL'de bu akşam en çok izlenecek maç bence Napoli- Chelsea maçı olacak iki takımda biri ilk 8 diğeri ilk 24 için kazanmak zorunda olduğundan ve takımlarda kaliteli olduğundan çoğu kişi bu maçı tercih eder diye düşünüyorum. Onu dışında Bilbao- Sporting, Ajax- Olympiakos'ta benzer yoğunlukta ve benzer güçlerde takımların maçı. Diğer bu tarz maçlarda genelde ilk 8'e oynayan takımlar kadro kalitesi olarak ciddi baskın bir taraf var bu 3 maçtan farklı olarak.

Şu maçlara bakar mısınız? Tabiki Galatasarayımızın Manchester City maçı varken gözümüz ve kulağımız başka yerde olmayacak ama Paris-Newcastle, Dortmund-İnter, Napoli-Chelsea maçlarıda gerçekten çok güzel olacaktır. Şampiyonlar Ligine aşığız. 🩵
2wlc51.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt