Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Barcelona son 5 cl maçında da hep geriye düşmüş

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Psv- Bayern maçında daha tehlikeli ataklar yapan Psv bu arada. Bayern'de zaten Kane, Olise falan rotasyon yapmış. Hiç bir şey yoksa bile bir şeyler var kafasındayım. Gerçekten bazı skorları anlamak zor.
Adamlar birak ilk 8i, ilk 4ü bile garantilediler

Bu macta psvnin galibiyetini bekliyordum zaten

Asil sürpriz barca maci su an

Diger maclar zaten her sonuca acikti

Saçma sapan skorlar var. Bizim maç böyle bitse hayrimiza olur. O simülasyon yapanlarindan ben. 9 puanla elimize verirlerdi

Hocam bu kadar favorinin neredeyse hepsinin ters skor alması gerçekten ciddi problem. 3-4 skor daha aleyhimize dönerse elenme ihtimalimiz bile ciddiye bindi şu an.
Yok ya 18-19. Falan oluruz hatta bence

Max olacağı bu kadar, kopenhag kazanamaz zaten en kötü

Daha ilk yarılar oynandı. 2. Yarıda Barca öne geçer. Bizim 24 ün altına düşme ihtimalimiz yok gibi gözüküyor.

Adamlar birak ilk 8i, ilk 4ü bile garantilediler

Bu macta psvnin galibiyetini bekliyordum zaten

Asil sürpriz barca maci su an

Diger maclar zaten her sonuca acikti
İlk 4'ü garantilesinler. Yedek kadrolarına bir baksana onların yedekleri de çok güçlüydü. Barca, Chelsea beni yanıltanlar. Bir de Juve bile rotasyon yapmış mesela oysa şu an kazansa ilk 8'e girebiliyor olarak gözüküyor. Juve'nin yaptığı rotasyonun mantığı ne mesela?

Ispanyanin oyuncusu,takımı,hakemi,başkanı hepsi mi şerefsiz olur yav ne kanı bozuk bir millet bunlar

İlk 4'ü garantilesinler. Yedek kadrolarına bir baksana onların yedekleri de çok güçlüydü. Barca, Chelsea beni yanıltanlar. Bir de Juve bile rotasyon yapmış mesela oysa şu an kazansa ilk 8'e girebiliyor olarak gözüküyor. Juve'nin yaptığı rotasyonun mantığı ne mesela?
Maclardan önce juvenin ilk 8 yapmasi zor gözüküyordu

Devre arasinda skorlari görünce galibiyet icin bastirirlar diye umuyorum

1000047001.webp

Kopenhag otobus cekmis golden sonra. Doner umarim.

Psv Monaco Oly maçları 0-0
Kazanan üstümüze çıkıyor
Kaldı ki 1 gol yersek 1
2 gol yersek 2 sıra birden alta iniyoruz
Patlamamız sürpriz olmaz

Geri
Üst Alt