Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.906
- 5.062
- 2.493
Barcelona son 5 cl maçında da hep geriye düşmüş
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar birak ilk 8i, ilk 4ü bile garantiledilerPsv- Bayern maçında daha tehlikeli ataklar yapan Psv bu arada. Bayern'de zaten Kane, Olise falan rotasyon yapmış. Hiç bir şey yoksa bile bir şeyler var kafasındayım. Gerçekten bazı skorları anlamak zor.
Yok ya 18-19. Falan oluruz hatta benceHocam bu kadar favorinin neredeyse hepsinin ters skor alması gerçekten ciddi problem. 3-4 skor daha aleyhimize dönerse elenme ihtimalimiz bile ciddiye bindi şu an.
Olimpiakos psv monaco kazanırsa işler karışabilirCikamamamiz imkansiz bir sey. Rakibimiz kim diye takip edin.
İlk 4'ü garantilesinler. Yedek kadrolarına bir baksana onların yedekleri de çok güçlüydü. Barca, Chelsea beni yanıltanlar. Bir de Juve bile rotasyon yapmış mesela oysa şu an kazansa ilk 8'e girebiliyor olarak gözüküyor. Juve'nin yaptığı rotasyonun mantığı ne mesela?Adamlar birak ilk 8i, ilk 4ü bile garantilediler
Bu macta psvnin galibiyetini bekliyordum zaten
Asil sürpriz barca maci su an
Diger maclar zaten her sonuca acikti
Bu kadar rahat olamadım. Özellikle arada bir Bayern maçına da baktım ki onlarda iyi oynamıyorlar.Yok ya 18-19. Falan oluruz hatta bence
Max olacağı bu kadar, kopenhag kazanamaz zaten en kötü
Maclardan önce juvenin ilk 8 yapmasi zor gözüküyorduİlk 4'ü garantilesinler. Yedek kadrolarına bir baksana onların yedekleri de çok güçlüydü. Barca, Chelsea beni yanıltanlar. Bir de Juve bile rotasyon yapmış mesela oysa şu an kazansa ilk 8'e girebiliyor olarak gözüküyor. Juve'nin yaptığı rotasyonun mantığı ne mesela?
Dedigim anda gol oldu. Bazen iyi oluyor şom agzim.