Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke leao yerine demirovic gelseydi bugün oynar yenerdik büyük ihtimalle.Uzun vadede yunus,sane,barış 3lüsü de her maç şov yapardı 50 maç aynı performans olurdu 11 güclendirme yerine bence kulübe güçlendirme daha mantıklı olurdu taraftar da delirirdi hem leao yerine demirovic gelse iyi olurdu
o biraz bizi istemeyene çamur atmak fanatik bir forum burasıDemirovic gelmez başka şey Demirovic çöp başka şey aga
o 8-10 gün girmedin hiç o zamanyaw demirovice kim çöp dedi ki forumda? ben görmedim
Yok onu beklettiler o yüzden oyuncu da vazgeçti. Bizim de 1 yetişkin hakkı vardı. Burada sorun oyuncu GS gündemindeyken yorumlar gol atamayan forvet, kalas, çöp minvalinde olmasıydı. Yedek olarak daha iyisini alamazsın diyenlere karşılık olarak bu cevaplar verilmişti.demirovic kendi gelmek istemediği için reddetmedi mi bizi. ağlamanın manası ne
keşke leao yerine demirovic gelseydi bugün oynar yenerdik büyük ihtimalle.Uzun vadede yunus,sane,barış 3lüsü de her maç şov yapardı 50 maç aynı performans olurdu 11 güclendirme yerine bence kulübe güçlendirme daha mantıklı olurdu taraftar da delirirdi hem leao yerine demirovic gelse iyi olurdu
demirovic'in son 1 haftada köy takımı avlayıp durması beni ikna etti açıkcasıHesabı mı çaldırdın kral bu yorum ne yav
:Onlar değil ama adamın kalitesi belliyken kalas, gol atamayan forvet diyenlerin haksız olduğu ortaya çıktı.Demirovic’e 25 m euro verilmesi ve son kontenjanın ona harcanmasına karşı çıkanlar Viking diye bir takıma 2 tane gol attı diye haksız mı oldu
Anlık yaşıyorsunuz herşeyi.
ayni donem bir de kik pieri diye bir cocuk vardi ajaxda ayni model sol ayakli teknik stoper. ikisinden de bisey olmadi.Barça'yı sıkça izlerim aslında ama hiç hatırlamıyorum şans verdiklerini... Tabi kaçırmış olabilirim...
Yapılacak hamle belliydi deniz yerine lemina veya singo dan çıkıp Demiroviç alınmalıydı
Demirovice 25 vermek hala saçmalıkYapılacak hamle belliydi deniz yerine lemina veya singo dan çıkıp Demiroviç alınmalıydı