Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

yaw demirovice kim çöp dedi ki forumda? ben görmedim

stuttgartın 28 yaşındaki yedek santraforuna son kontenjanı harcayıp 25 milyon bons 5 mil maaş vermek bugün tek maçta 10 gol atsa da saçmalıktı zaten

o yüzden dert edecek bi durum göremiyorum
Niye saçmalık olsun ya demirovic seviyesi bir adam yedek kalmayı kabul ediyorsa Osimhen arkasına geliyor ise alacaksın

Demirovic seviyesi yedek ile takım planlaması çok iyi olur. Ligde kafan rahat eder, oldu Osimhene çok iyi teklif geldi satarsın sonra

Bu arada demirovic vazgeçti gelmekten. Futbol bilgisi fakir olan GsC tayfayı dinleyen yok

@Vasfi Vural Vasflix'in sırf vicdanını rahatlatmak için Forum'daki Kadın Konular'ını görmek istemediğini söyledikten sonra Kadın Konuları'nda yazılanlara ve paylaşımlara bakıp kendi sevdiği tarzda yazıları beğenmesi 😀 Vasflix'in Pendik'teki evindeki tepkisi temsili kankslar yav 😀

Ben yaştan dolayı sıcak bakmasam da demiroviç in iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum zaten... leao nun olumsuz pompalandığı dönemde de can uzun ve bunun gelmesinin daha doğru olacağını düşünüyordum...

Herkesin çantada keklik olarak gördüğü Feyernoord bile bize çok ama çok zorlayacak Stuttgart fln da çok çok iyi

1000174155.webp

Geri
Üst Alt