- 12 Haziran 2015
- 36.037
- 31.699
- 2.693
Wilfried Singo, Şampiyonlar Ligi'nde en fazla pas kesen oyuncu konumunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüyamda yeneceğiz dediğimde gülüyordun hea![]()
![]()
Bulup getirene değil. Parayı verip alana teşekkür edelimSingoyu bulup getirene helal olsun.
Ben ilk basta parayi bir defans oyuncusuna vermeyi mantikli bulmamistim yalan olmasin da adam hem hizli hem teknik hem guclu biraz savruklugu var ama zaten 4 4 luk olsa 30 a da alamazdik.Bulup getirene değil. Parayı verip alana teşekkür edelim
Hiç izlemedim gibi bir şeydi ama twiterda onlarca olumlu mesajlar görünce şüphem yoktu. Hatta kendimi çok isteyip de alamadığımız futbolcular listesine hazırlamıştımBen ilk basta parayi bir defans oyuncusuna vermeyi mantikli bulmamistim yalan olmasin da adam hem hizli hem teknik hem guclu biraz savruklugu var ama zaten 4 4 luk olsa 30 a da alamazdik.
Ben Osimhen sonra 30 felan verecegimizi dusunmedim en fazla 20 felan veririz diye dusunuyordum.Sonrasinda Ugurcana da 30 a yakin verince sacmaladiklarini dusundum ama Singo dan artik eminim Ugurcana verilen parayi halen yuksek bulsamda 3 yabanci hakkini Sampiyonlar liginde 24 e girme ihtimalimizi dusunerek biraktiklarini dusunuyorum.Hiç izlemedim gibi bir şeydi ama twiterda onlarca olumlu mesajlar görünce şüphem yoktu. Hatta kendimi çok isteyip de alamadığımız futbolcular listesine hazırlamıştım
Fabrizio en başından bütçe 150 milyon euro dedi. Buraya da yazmıştımBen Osimhen sonra 30 felan verecegimizi dusunmedim en fazla 20 felan veririz diye dusunuyordum.Sonrasinda Ugurcana da 30 a yakin verince sacmaladiklarini dusundum ama Singo dan artik eminim Ugurcana verilen parayi halen yuksek bulsamda 3 yabanci hakkini Sampiyonlar liginde 24 e girme ihtimalimizi dusunerek biraktiklarini dusunuyorum.
Alsınlar bizde 30’a Vanderson’u alırız yine Monaco’danSeneye 60 basıp alırlar buralarda durmaz 1 senede 30 milyon temiz para
Bende gordum ama tarihte bir ornegi olmadigi icin inanamadim.Fabrizio en başından bütçe 150 milyon euro dedi. Buraya da yazmıştım
Bencede alsınlar buluruz birini bu seviyede bonservis ödedikten sonra birini bulursunAlsınlar bizde 30’a Vanderson’u alırız yine Monaco’dan