- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
bu trt spor ne salak herifler
Bayern eski bayern degil diyorlar . Ulan kis period'da heynckes kampi olacak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE - FC Bayern Munchen - Forum | Seite 637 | Transfermarkt
adamlar sevincten ucuyorkolay lokma, xabi ellerine kurban diye
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=enBhh2jk82Uulan trtspordaki adam babel-kimmich ve q7-alaba eşleşmesinde problem yok sorun yaşamazlar diyorortasahayı kontrol etmek gerekir diyo
![]()
naptınız tiner üstüne kokteyl mi yapıyosunuz ortasahayı alırsak şansımız yüksek diyor
![]()
Coman ve Ribery 'ye karşı alan savunma ile etkisiz kalırlar diye birşeyler anlatıyor TRT Spor daki Adamlarulan trtspordaki adam babel-kimmich ve q7-alaba eşleşmesinde problem yok sorun yaşamazlar diyorortasahayı kontrol etmek gerekir diyo
![]()
naptınız tiner üstüne kokteyl mi yapıyosunuz ortasahayı alırsak şansımız yüksek diyor
![]()
link alalımBeyler cabuk Bayern Facebook sayfasina gidin Come to videosunu izleyin hahahahhahahaha
PSG - Real eşleşmesine çok sevindim Real uzun süre sonra ilk kez bu aşamada sert takım çekti.
Almanca hiç bilmiyorum ama ne zaman okumaya çalışsam çok fena öğrenesim geliyor nedense![]()
Madrid alır o eşleşmeyi karşıtlık yok o mesajda, son yıllarda eşleştiği takımlara bakarsan dediğimi anlarsın.Bir kaç zamandır sizde bir Madrid karşıtlığı seziyorum.
Madrid alır o eşleşmeyi karşıtlık yok o mesajda, son yıllarda eşleştiği takımlara bakarsan dediğimi anlarsın.