Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Dogru, kendimden biliyorum.Renktaş olumsuzluk ile alakası yok.
Temkinli olun
Ayrıca GSC cenabetligi denen bir olguyu inkar edemeyiz
Gerçek Kaptan NANDO!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru, kendimden biliyorum.Renktaş olumsuzluk ile alakası yok.
Temkinli olun
Ayrıca GSC cenabetligi denen bir olguyu inkar edemeyiz
Gerçek Kaptan NANDO!
Bu muhim musabakada kimi destekleyeceksin ?Bayern'i elemeyi başarırlarsa,teknik olarak dedikleri doğru. :asd22:
L'pool'u saygıyla anıyoruzLiverpool için bir parantez açalım lütfen
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bilmukabele Mustafa'cım.Ben anlamam o işlerden üstadım. Sadece mesajını okurken yaşadığım duyguyu söyledim o kadar.
Her türlü Reali tercih ederim, PSG defolsun gitsin para ile kendi sampiyonlar ligini kurup kendi kendine oynasin.bayern eski bayern değil. abartı olmaksızın turu geçerler ama kimse rekor beklemesin . en üzüldüğüm nokta psg-real eşleşmesi oldu. psg yine veda edecektir. realsiz CL olmaz izin vermezler. herifleri kasden sabote ediyorlar resmen şike dönüyor .
Bayern'i elemeyi başarırlarsa,teknik olarak dedikleri doğru. :asd22:
bayern eski bayern değil. abartı olmaksızın turu geçerler ama kimse rekor beklemesin . en üzüldüğüm nokta psg-real eşleşmesi oldu. psg yine veda edecektir. realsiz CL olmaz izin vermezler. herifleri kasden sabote ediyorlar resmen şike dönüyor .
Fabrinin içinden buffon çıkmazsa Almanya'daki maç net 5 olur ama dediğin gibi 9 falan hayalbayern eski bayern değil. abartı olmaksızın turu geçerler ama kimse rekor beklemesin . en üzüldüğüm nokta psg-real eşleşmesi oldu. psg yine veda edecektir. realsiz CL olmaz izin vermezler. herifleri kasden sabote ediyorlar resmen şike dönüyor .
Her türlü Reali tercih ederim, PSG defolsun gitsin para ile kendi sampiyonlar ligini kurup kendi kendine oynasin.
Iyi oluyor, o paralara transfer yapmak nedir yahu.para konusunda diğerleri de masum değil ki. zengin olmaları onların suçu mu ? keşke biri de gs'yi satın alsa .bir realli olarak psg-real finalini isterdim. psg'ye kaç senedir hep haksızlık yapılıyor.