Şampiyonlar Ligi'nde Fikstrümüz Belli Oldu!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WiSoavWFJuY[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=10n0ugHkaAA[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=czLSOHzg-gY[/media]

Düşünüp duruyorum acaba eşleşip de hiç yenmediğimiz bir takım var mı diye...

Çok düşünme kardeş Şampiyonlar Liginin gediklisi olan her takımla bir hatıramız vardır :) büyük takım olmak başka bir şey ya :)

Bitik bir ortasaha ve etkisiz bir hücum hattı ile Arsenal ve Dortmund'a kafa tutmak cok zor.

1.lik falan neden olmasın diyen taraftarlar var. CL'nin heyacanıyla takımın durumunu unuttunuz sanırım.

G.Saray - Anderlecht:3

Arsenal - G.Saray:0

G.Saray-Dortmund:3

Dortmund- G.Saray:0

Anderlecht -G.Saray:1

G.Saray - Arsenal:1

8 puan

şikecilerin maçı her zaman en önemli maçtan 2 gün önce veya sonra oluyor nedense?

Ilk mac cok cok kritik. Anderlecht var ya cok ters oldu. Bence 2. de olabiliriz, 4. de. Sonunculuk cidden buyuk bir fiyasko olur.

İlk maç en önemli maçımız olacak grupta, her şeyden önce Anderlect'i altımıza almalıyız.

ALLAH yardımcımız olsun. Çok iyi oldu 1. torbadan Arsenal'in gelmesi. 1 Ekim de bana doğum günü hediyesi verir Galatasarayım inşallah. Dortmund'u ise geçen seneden beri sıkı takip ediyorum. Takımda sakatlık sorunu çok fazla. Buna bağlı formsuzluklar da var. Lewa ve Götze'nin olmayışı İlkay'ın ise çok ağır sakatlık sonrası bize kadar form tutması çok zor. Hızı ile Aubameyang ve günün de olursa Reus bize sıkıntı olur. Başka da öyle korkulacak bir durum yok. Sonuçta bu Şampiyonlar Ligi e bizde bunu bilerek çıkacağız maçlara. Anderlecht = 6 puan hesapları yapmak bence çok saçma. Braga ve Cluj maçlarını düşünelim ona göre hesap yapalım. Klopp'u Arena'da görmek güzel olacak. O değil de ne çektin be Wenger :)

İlk maça %100 kazanmamız gereken bir maçla başlamak iyi değil. Belli ki bizim takım geç form tutacak (eğer form tutacaksa bir gün) bu sebeple ilk maçın Arsenal veya Dortmund deplasmanı olmasını tercih ederdim; bu maçlarda en formda halimiz olsa bile puan almamız zaten zor çünkü. İlk maçtan 3 puan alamazsak işimiz çok zor. Bu arada son maçın içeride Arsenal ile olması avantaj gibi gözüküyor ama bu maça kadar Arsenal koparamamış olabilir grubu.

İlk maçı almamız gerekiyor. Bu tip maçların her biri ayrı birer dövüş. Öncelikle ilk maçı kendi evimizde alalım ki moralli başlayalım 3.lük için kendimizi daha avantajlı bir konuma sokalım. Gerisi Allah kerim.

Allahın izniyle 10 puan ile grubu dortmundun ardından 2. sırada bitireceğiz. dortmund arsenali 2 maçtada yenecek.

3 puan Galatasaray - Anderlecht

0 puan Arsenal - Galatasaray

1 puan Galatasaray - Borussia Dortmund

0 puan Borussia Dortmund - Galatasaray

3 puan Anderlecht - Galatasaray

3 puan Galatasaray - Arsenal

3 puan Galatasaray - Anderlecht

0 puan Arsenal - Galatasaray

0 puan Galatasaray - Borussia Dortmund

0 puan Borussia Dortmund - Galatasaray

3 puan Anderlecht - Galatasaray

3 puan Galatasaray - Arsenal

bence GS, Arsenal, Dortmund her üç takım da 9puan alacak..

Bu işler belli olmuyor cluj ve bragayı iç sahada en beğenildiğimiz zaman yenemedik..

Evet, ilk maç 1 puan aldık, grup sonunda 10 puan :)

Daha iyi oynadığımız maçları kazanamayıp daha kötü oynadıklarımızdan 3 'er 3 'er götürdük o sezon.

şu grubu 3.bitirip ezik team Besiktasla çeyrek final yarı final oynayıp üzerlerine basıp geçsek,Avrupa ligini kazanmaya çalışsak fena mı olur ?

ayrıca bu sene Avrupa ligini kazanan direk şampiyonlar ligine alınıyor.puanlarımızı da toplarız mis gibi.2.torba takımı olmaya başlasak fena mı olur ?

not:Besiktasın kura şansıyla yarı final bile görebileceğini düşünüyorum AL de,Olcaylı Veli'li orta sahayla Arsenal'e karşı güzel futbol oynadılar bence

bizim grubda anderlecht birinci yada ikinci olursa kimse şaşırmasın.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

bazıları 3.olup uefa diyor ama final maçıyla beraber 9 maç oynamak zorundasın para geliri çok az prestiji çok düşük 4.olmak bile daha iyi olur en azından sadece lige odaklanırız ya hep ya hiç diyebiliriz

ilk maçı evimizde oynamamız bizim için avantaj eğer yenersek büyük avantaj sağlarız son maçıda arsenalle gene kendi evimizde oynayacak olmamız buda iyi belki Arsenal garantilemiş olur fazla asılmaz rahat yeneriz yada ikincilik için kapışma halinde olursak gene bizim için avantaj olur en son maçın arsenalle evimizde olması ben grupta Dortmund rahat birinci olur diye düşünüyorum anderlecti potaya sokup sokmamak bizim elimizde eğer salakça anderlecte puan kaybedersek işimiz biter ama eğer transfer yapılmazsa iyi bir golcü bulamazsak ahlar vahlarla geçen bu gol nasıl atılmaz diyeceğimiz bir turnuva bizi bekler :(

Geri
Üst Alt