Şampiyonlar Liginde Gönlünüzdeki Rakipler Kimler?

Rakipler?

• Bayern Münih / Man. City / PSG

Oy: 0 0,0%
  • Juventus

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
DlyuMfpWwAUHsda.jpg:large
Evet arkadaşlar 3 oy kullanarak gönlünüzden geçen - istediğiniz rakiplere oy verin bakalım forumun gönlünden geçen rakipler kimler ?

Manchester United'ı çekerek diğer adını bile anmak istemediğim iki belayı savuşturmamız gerekiyor.

Lokomotif-Benfica-Salzburg

O zaman da keyif alınmaz tabi.

Paris-Dortmund-Liverpool

?

Tabii ki nisbeten daha zayıf takımlar var ama benim kura tahminim :

Real Madrid, Porto, Shalke

Şampiyonlar Ligi Kura Simülasyonu

Barça, Porto, Lyon çekmişim burda. Bence güzel olur.

Barça'yı ciddi ciddi istiyorum. Ronaldo'dan da Real'den de gına geldi artık. Bir de Messi görelim. Sahamıza ayak bastığına şahit olalım.

Cok hizli oynamayan ve abarti acimasiz olmayan takimlar ciksin yeter.

1. Torbadan Lokomotivi herkes ister sanirim. Onlar olmazsa Atletico olsun. Büyük takimlara karsi avrupanin en igrenc oynanilan takim onlar, ama kendinden sayif takimlara bazen zorlaniyorlar. Evde 1 puan kapma sansimiz olur.

2. Torbadan Tottenham ve Dortmund haric hepsi olabilir. En zayif takim olmazsa, Manchester United olsun. Onlar baya kötülesdiler Mourinho sayesinde ve onlara düsersek, diger bunlardan baya güclü olan City, Tottenham ve Liverpooldan kurtulmus oluruz.

3. Torbadan Liverpool cikmasin yeter.

Lokomotiv
Man Utd.
Kim gelirse gelsin
GALATASARAY

Juve Dortmund monaco

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Messi'li barçayı Türkiye'ye getirmek lazım adam futbolu bırakmadan,(1)
Güzel futbol oynayan Tottenham'ı canlı izlemek de isterim arenada,(2)
Lyon&Marsilya ayar olduğum fransız kulüpler, onlardan birini iç/dış yenmek hoş olacaktır.(3)

Şampiyonlar Ligi Kura Simülasyonu

Barça, Porto, Lyon çekmişim burda. Bence güzel olur.

Barça'yı ciddi ciddi istiyorum. Ronaldo'dan da Real'den de gına geldi artık. Bir de Messi görelim. Sahamıza ayak bastığına şahit olalım.
Böyle düşününcede insan ister istemez düşünüyor keşke gelse diyor yav , çoğu insana göre Dünyanın en iyisi olarak gösterilen bir futbolcuyu izlemek ..:red:

Geri
Üst Alt