Şampiyonlar Ligi'nde Grup Maçları Tamamlandı

1738225474170.webp

Şu yol avrupa ligi tadında olmuş bayağı zayıf kalmış. Feneri zorla eleyen lille çeyrek final yapabilir.

Young boys sonuncu olması önemli değil seni yiterek gitti oraya yani bu tabloda ki sıra young boysun değil bizim kara lekemiz

Çoluk çocukla 300 lük 500 lük oyuncularla oraya girip paraları götürdüler sen tutup bir forvete 11 milyon para verdin sırf taraftar gazı almak için rezilliği örtmek için

Bu ülkede futbola öyle bir devrim lazım ki medyasından başlayarak kulüpleri yönetenlere sözde torpilli teknik direktörlere torpilli futbolculara işgüzar para emici aracılara ve futbola canı isteyince müdahil olmaya çalışan siyasilere kadar silip süpüreceksin

Taraftarlık hesap sormaktır ama yöneticileri görünce sadece transfer sormaktan ibaret bir canlı haline gelen nefes israflarının olduğu ülkede herkes yolunu bulmuşken temennim hiç bir zaman gerçekleşemez biliyorum

Biz daha bu tabloları çok görürüz bugün young boys yarın başkası olur

Galatasaray harcadığı paranın 4 te bir kadar avrupa da başarılı olamıyor.Biz parayla başarılı olan bir kulüp değiliz ki değildik daha doğrusu ne ara bu hale geldik yazık olmuş

Soğudum futboldan zaten ben eski bir galatasaraylıyım yenisine pek alışamıyorum

City Real
Milan Juventus

Olası eşleşmeleri hariç hep traş olur

Bayern'e Celtic'in geleceği o kadar belliydi ki. Her zaman şanslı kurayı çekiyor bunlar.

çok garip iş

sadece playofflar çekiliyor

son 16 rakibi playoff sonrasında çekilecekmiş.

Atalanta vs. Club Brugge
Borussia Dortmund vs. Sporting CP
Real Madrid vs. Manchester City
Bayern Munich vs. Celtic
Milan vs. Feyenoord
PSV vs. Juventus
PSG vs. Brest
Benfica vs. Monaco

city müthiş ivme alıp şova başlasa bile hakemler izin vermeyeceği için boş yani.Normalde Real'e şurdan city gelmesi şanssızlık derdim de hakemler olduğu sürece hiç şanssızlık falan yok

Real turu gecerse Leverkusen/Atletico ile oynayacak.

ne tırt maçlar yaw city real dışında izlenesi tek maç yok

Dünya devi Young Boys kime eşleşmiş görebilen var mı

Real turu gecerse Leverkusen/Atletico ile oynayacak.
yok - şubatta playoff sonrası tekrar kura var ya leverkusen ya atletico ile

bayern - celticte diğeriyle

leverksen - atletico maç yapmayacak.

önerk:

City - Real VS leverkusen
Celtic- bayern VS athletico

edit: düzeltmişin zaten :D

Geri
Üst Alt