Şampiyonlar Ligi'nde Rakiplerimiz Belli Oldu!

2 kafa üst seviye takım 1 kafaya yakın takım birde kötünün iyisi anderlecht çok zor grup oldu çok çetin maçlar izliyecez

burakla sifir cekme ihtimalimiz yüksek

cok kisir maclar oynariz

Hayırlı olsun bu sene ki kaos ortamını düşünürsek 3.lük başarı olur

[attachment=12903:upload_2014-8-28_19-43-5.png]

E ve F grubunu gördükten sonra buna sevinebilirim ama takım yine Avrupalılığını göstermek zorunda.Net.

Ekli dosyalar

• upload_2014-8-28_19-43-5.webp
    upload_2014-8-28_19-43-5.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 167
Mevcut kadro ile bu sene avrupa'da basari imkansiz. Anderlecht ile ücüncülüge oynariz.

Hayırlı olsun. Öyle karaları bağlayacağımız bir drum yok. Zaten kolayına hiç rastlamadım CL de. Ben inanıyorum çıkacağımıza. Tabi bizim ergen tavırlı topçularda inanırsa.

GT-I9300 Tapatalk

Ben 3. veya 4. olacağımız bir grup istiyordum ama bu da çok kötü oldu.4'ten Ludo gelseydi iyiydi.

Bundan kötüsü de olabilirdi, iyisi de olabilirdi. Orta'yi yakaladik.

Su anki halimizle gecemeyiz sanirim. Selcuk falan böyle oynayacaksa 3.'lük bile hayal olur.

Dortmund en büyük favori

zevkli maclar olur bence güzel bir grup

★★★》☆

bu arada ajax her sene barcelona ile oynamiyormu lan yada milanmiydi lan o

Yine son maça kadar bekleriz gibime geliyor allah kalpten sorunu olanlara sıhhat versin :D Güçlere bakarsak bence herşey olabilir Dortmund'da Arsenal'de iyi başlamadı lige.

Denk bir grup oldu.Bana göre 1. lik 2.lik 3. lük dahi önceden kesin birşey söylenemez.Bakarsınız Arsenal çıkamamış Ander çıkmış gruptan.Hiç belli olmaz.Öyle bi grup yani.

Avrupada çok farklıyız beyler karartmayın enseyi genlerinde var klubün

İnanırlarsa tamamdır inşallah bu iş çıkarız bu gruptan

Geri
Üst Alt