Şampiyonlar Ligi'nde Rakiplerimiz Belli Oldu!

BwI8oekCIAE7AOF.jpg:large

Haha Dortmund'un stada ne yapmışız zamanında.

[attachment=12906:BwI9V0_IAAALJ0U.jpg]

Ekli dosyalar

• BwI9V0_IAAALJ0U.webp
    BwI9V0_IAAALJ0U.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 214
Beyler gercekci olalim, bizim oynadigimiz kotu futbolu bi kenara koyalim, cok iyi bir grup cektik hemde Ingiltere, Almanya ve Belcika dan, hepsi birbirine yakin taraftarlar icin de kolay :D

A grubu felaketti, E , F de oyle, Chelsea Schalke li G de oyle, yani sonucta Ziraat Turkiye Kupasinda grup maclari oynamayacagiz..

Bende onu diyorum millet ne bekliyodu acaba dinamo tiflis tiran birde moldovadan bir takımmı gelcekti

Şu maçlar içerisinde sadece Dortmund deplasmanına sıfır puan ekleyebiliriz.Onun dışında her sonuca açığız bence.

İçerde iki takımıda yenebiliriz onlarda aralarında berabere kalabilir. Çok zor grup değil. Ben lider bile çıkabileceğimizi düşünüyorum

Arsenal ve Dortmund formsuz yenebiliriz ama Anderlecht'i içeride mutlaka yenmemiz lazım.

Ben bu kuradan sonra anladım ki bu filmin baş aktörleri belli, biz bu yolda sadece bir kuklayız. Filmin başında büyük canavar tarafından yenecek zenciyiz, her zaman da böyle olmaya devam edeceğiz. Bu kadar büyük paraların konuşulduğu bir ortamdan fazlasını da bekleyemessiniz zaten. Hilenin b*kunu çıkarmış yine UEFA. Özellikle Bayern-City-CSKA'nın yine ayni gruba düşmesi ağır komedi olmuş.

Güzel grup, hayırlı olsun.

TFF de Tupkafa bi kiyak yapsada 5+3 u degistirip 6+3 yapsa boylece CL de gruplardan cikma sansimiz az da olsa artardi :(

Arsenal'i istiyordum iyi oldu

Dortmund kötü..

4.torbadan Anderleth idare eder..

Geri
Üst Alt