Şampiyonlar Ligi'nde Rakiplerimiz Belli Oldu!

Şöyle rakiplerin forumlarından,spor sitelerinden vs. yorumlar koyan bir babayiğit çıksa çok sevap işlemiş olur.Kura çekildikten sonra en keyifli kısım o. :coffee:

En iyi oyuncu seciliyor..

11311_10203426716721645_8288061685298207724_n.jpg

DORTMUND DEPLASMAN DEGILDIR :)

Birinci olma ihtimalimiz var diyen ne kullanıyor ozelden bana mesaj atsın lutfen.

La son torbadan böyle takımlar gelsin ki en azından 1. ve 2. takıma da kafa tutabilsin. Cluj geldi yağmur falan derken içerde yenemedik, Kopenhag dışarda yenildik yani zaten 2'de 2 yapmamızı beklemiyordum Ander'e içerde taraftar falan derken iteleriz, diğer takımlara ne yapacağı önemli..

Arsenal ve Dortmund simdiki gibi formsuz olmayacaklardir. Fikstur cok onemli. Dortmund deplasmanindan puan cikarmak zor. Anderlecht de bize ters gelebilir.

Takim hic umut vermiyor. Ozellikle forvet hatti ve eli belinde gezinen Selcuk filan..

Tapatalk

Arsenal kendini toparlamadan oynarsak avantajlı oluruz. Ancak bizim takımda sürünüyor...

valla okadar korkmustumki F grubundan suanki arsenal vel dortmond es es ve bursa gibi geliyor gozuma o derece mutluyum :)

Kuralar güzel bencede ama bu kuranın güzelleşmesi için bizim iki sağlam yabancı transferi yapmamız gerek..Yoksa şuanki kadro ile top çıkaramıyoruz ileri:(..Güveniyorum takıma.

Saçma sapan yorumlar görüyürum ya yazık.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hp7lCj2OelM[/media]

bu gruptan bırıncıde cıkarsın sonuncuda... karalar bağlamak sacmalık... real madrıd psg cıty bayern denk değiliz net konusmak gerekırse eğer arsenal dortmund anderlet kendımızden ustun goruyosak gerek yok gıtmeyelım....içerde 3 maçı kazan deplasmanda bır beraberlık veya galıbıyet yeter

B ve H gruplarına düşsek bu futbolcularla belki şansımız olurdu

Gruptan çıkma şansımız 0

4. torbadan dahaz zayıf bi takım gelse çok iyi olurdu.geçen seneden daha kolay ama bizim durumumuz çok önemli...

Geri
Üst Alt