Şampiyonlar Ligi'nde Rakiplerimiz Belli Oldu!

Abartmaya gerek yok 10 sene öncesinde değiliz. Sadece deplasman tribünü bizim olur. Zaten adamlar maçları kapalı gişe oynuyo full kombine. Neyin kafası bu

Birinci oluruz Dortmund ve Anderlecht ikincilik için çekişir

Envoyé de mon Nexus 5

gönlümden geçen gruptu.daha iyisini bulamayız.kaldı ki istediğiniz c grubu da zorlu.

Gecen seneden farki yok. Hatta bakildigi zaman gecen seneden daha kolay.

Real Madrid > Arsenal

Dortmund = Juventus

Anderlecht = Kopenhag

Basa bas oynariz. Bize bagli.

Gecen sene real cok guclu olduu icin grubu supurdu. O nedenle bize 7 puan yetti cıkmak icin. Arsenal Dortmund birbirine ustunluk saglayamaz. O nedenle bizim cıkma sansımız gecen seneye gore daha az. 7 puan bu grupta cıkartmaz. suankı takımımızda bu grupta 7 puan alamaz.

ne günlerdi bee önümüze gelene küsküyü veriyorduk...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xiEp9Dxj_2o[/media]

Bu takıma güvenmeyen renktaşlarım biz sizin yaşınızdayken inanıyorduk tüm Türkiye 5 lik olursunuz naraları atarken, bu saydığınız Arsenal ve Dortmund hem de evinde yenebiliyorduk... ÇÜNKÜ O ZAMANIN GALATASARAY TARAFTARI, HEM FUTBOLCUSUNA HEM KENDİNE GÜVENİYORDU!.....

Son maçlara kadar 3. pozisyonunda götürülürse, Grubu 1. dahi bitirebiliriz . At Fav a bekle

Bu takıma güvenmeyen renktaşlarım biz sizin yaşınızdayken inanıyorduk tüm Türkiye 5 lik olursunuz naraları atarken, bu saydığınız Arsenal ve Dortmund hem de evinde yenebiliyorduk... ÇÜNKÜ O ZAMANIN GALATASARAY TARAFTARI, HEM FUTBOLCUSUNA HEM KENDİNE GÜVENİYORDU!.....

O zaman ki futbolcular güven veriyor olmasın

bu takım çıkamaz diyorsunuz da cl farklı bir Arena. orada farklı oynuyoruz. geçen sene de iyi değildik ama ölüm grubundan çıktık. hiç belli olmaz

Ben yuzde 90 3 yada 4 oluruz diyorum. Anderlecht'i uzun suredir takip etmedim nasıllar takip eden var mı?

[attachment=12907:BwJBiqqIIAACu8-.jpg]

Ekli dosyalar

• BwJBiqqIIAACu8-.webp
    BwJBiqqIIAACu8-.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 146
Grubu begenmeyen arkadaslara 2 cift lafim var kendinizi azicik olsa ajax'in yerine koyunuz ondan sonra gelin konusalim :) adamlar yillardi en zor grubu cekiyor

Geri
Üst Alt