Şampiyonlar Ligi'nde Rakiplerimiz Belli Oldu!

Ilk macimiz evimizde Anderlecht'e karsi. 3 Puan sart kesinlike...Insallah bu maci alacagiz...baska bir ihtimall yok, 3 Puan sart...

fikstür güzelde takımlar kaya gibi yani bişey değişmez :/

sadece 1.torbadan normal bi takım geldi

2.torbanın en iyisini

4.torbanın en iyi 3ünden birini çektik.

kısaca son 16 mucize ötesi ama uefa olur gibi

Güzelmaclar bizi bekliyor...

ben pek keyif almiyorum Braga..kopenhagen takimlari fln

CL bu beyler...! Dortmund Arsenal maclari güzel gececek :)

1-2 Transfer ile ve Takim biraz toparlansin Kafa Kafaya oynariz rahat olun

Zoru severiz. 1-2 Transferle iç sahada maç kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

sağımız solumuz belli olmaz bizim.avrupada bir başka oynadıgımız tartışılmaz.almanyada çok büyük seyirci destegi ile oynayacagız. Bu sene dortmund şimdilik pek iyi değil.hazırlık maçlarında da iyi skorlar almadılar.arsenal le şikecilerin yancıları bile kafa kafaya top oynadı.ingilizler deplasmanda korkak futbol oynuyor arsenali burda yenersek kimse şaşırmasın.grubu 1.2. yada 4. de bitirebiliriz her sonuç çıkabilir.şu kısıtlı sürede yapacagımız transferler çok çok önemli.şampiyonlar liginde oynacak ligde hayati 1 4.yıldız peşinde koşan takımımızın transferlerinin böyle son 3-5 güne bırakılması akıl alır gibi degil.

tam bir şampiyonlar ligi grubu, cok zevkli 6 maç izleyeceğiz tadını çıkaralım.

Bu gruptan da bir şekilde çıkacağız inşallah ama cidden zor ve sağlam bi gruba düştük çok kaliteli maçlar oynayacağız önemli statlar da önemli atmosferlere çıkacak takım.

Herşey yolunda gider inşallah bizim adımıza.

Bizim takım veteranlar takımı gibi. Geçen sene Juventus'a karşı 2 maçta da iyi olmamızın sebebi iyi konsantre olmamız ama Juventus'un kaliteli olsa da ağır top oynayan bi takım olmasıydı. Biraz şansla Drogba'nın iyi hali de vardı. Ama biz ağır çekimde top oynuyoruz tempo olarak çok ağır tempoda oynuyor bizim takım. O yüzden Chelsea'ye karşı da iyi değildik ama patır kütür ezemediler bizi. Çok ters kura çektik kesinlikle Arsenal böyle gitmez yani toparlanırlar. Dortmund'a karşı şansımız yok bence aşırı tempolular tren gibiler en istemediğimiz takım tipi Dortmund'dur Dünya'da. 1.torbadan iyi kura çektik denebilir ama yapımıza ters bi takım Arsenal. Daha güçlü ama daha ağır tempoda oynayan bi takımı tercih ederdim. Anderlecht hakkında hiç bilgim yok.

harika top oynamamız lazım yada çok akıllı bir şekilde oynamalıyız dağınık takımları hayatta affetmezler

Anderlecht 3.lük için ilk maçtan puan çıkarmak isteyecektir, o yüzden kapalı bir oyun oynarlar muhtemelen. Mutlaka orta saha ve forvet transferi yapmamız lazım.

Çekibilecek en zor kuralardan biri. 2. torbanın en iyi 2 takımından biri, 4. torbanın en iyi 3 takımından biri.1. torbaya gelirsek Arsenal yerine daha güçlü bir takım seçmek belki de daha çok işimize gelirdi.

Çekibilecek en zor kuralardan biri. 2. torbanın en iyi 2 takımından biri, 4. torbanın en iyi 3 takımından biri.1. torbaya gelirsek Arsenal yerine daha güçlü bir takım seçmek belki de daha çok işimize gelirdi.

O dediğin 2. torbadan biraz daha zayıf bir takım gelse olabilirdi. Şimdi bizim asıl hedefimiz Arsenal'i altımıza almak olmalı bence. Çünkü Dortmund'dan puan çıkarmak çok zor olacak bizim için. Bana göre asıl hedef Arsenal.

2 Anderlecht maçini kazanmak shart.

Emirates de 3-5-2 oynamaya tercih ederim, 2 stoperle oynarsak en az 4 gol yiyeriz galiba.

-------------------Burak-----Sneijder-------

----Telles----Selçuk----Melo----Yekta---Eboue (eger satilmazsa)

----------Balta----Zan-------Semih-----------

------------------------Nando------------------------------

O dediğin 2. torbadan biraz daha zayıf bir takım gelse olabilirdi. Şimdi bizim asıl hedefimiz Arsenal'i altımıza almak olmalı bence. Çünkü Dortmund'dan puan çıkarmak çok zor olacak bizim için. Bana göre asıl hedef Arsenal.

Fikstürden dolayı bence 1. takım süpürücü olsa daya iyiydi.Son maçta iddaasız olurdu.

Geri
Üst Alt