Şampiyonlar Ligi'ni Kaçıncı Bitiririz?

Ş. Ligi gruplarını olması gerekir başlık :D 16. olarak bitiririz :D Gruplarda 2. olabilir fakat son maça kadar heyecan sürer bu sebepten son yapıcağımız takım erkenden gruptan ya sonuncu ya 1. olması kesinleşmesi işimize gelir.

son zamanlardakı futbola göre yorumlarsak 4. ŞL ruhuna girerlerse en fazla 2.

3 gibi duruyor şu anda. İnşallah 3'e razı olacak duruma düşmeyiz.

Söz konusu Avrupa,Şampiyonlar Ligi olunca daha başka birtakım çıkıyor ortaya,onun için 2. oluruz diyorum.

Ölümüz 3. bitirir zaten. Belki bu sene için daha iyi olabilir bu. Ama 2. Olmak da çok zor değil.

-Tapatalk-

Benim gönlümden geçen; 3ncü bitirip UEFA Avrupa Ligi'ne katılarak orada bu kupayı 2000'den sonra tekrar kaldıramızdır.

Zira bu kadroyla en iyi olasılık budur...

Allah´in izniyle ikinci olarak gruplardan cikicagiz..inanmayanlar gitsin fenerbahcenin inter toto maclarini takip etsin..

Bunun inanç ile alakası yok.Takım henüz hazır değil,yeni transferlerin bırak takıma adapte olmayı,antremana bile çıkmadılar.

Turnuvanın başlamasına 2 hafta kala handikaplarımız çok fazla.

Anderin ligi başladı,dortmundun ligi başladı ve arsenalin de.

Maç formları bizden daha iyi durumda.

En iyi ihtimali söyleyeyim.Takımda aşı hemen tutar,maçlarda da şansımız yaver gider.Belki o zaman 2.çıkabiliriz.

Fakat şahsi fikrim, turnuvaya Avrupa Liginde devam edeceğimiz yönünde.

Tahmini Arsenal 11i olmamış. Göbeği hiçbir zaman sadece Ramsey'le Wilshere'e emanet etmiyorlar. Arteta ya da Flamini mutlaka olur.

Tahmini Arsenal 11i olmamış. Göbeği hiçbir zaman sadece Ramsey'le Wilshere'e emanet etmiyorlar. Arteta ya da Flamini mutlaka olur.

Olabilir öyle degerlendir renktas ;) Arsenal fan boy olmadigimdan bana mantikli gelen sekil yapiverdim, sadece ilk mesaj bos kalmasin diye. Ligtv yada baska platformdaki sondajlara itibar etmedigim icin, %95 un Gsli oldugu bir ortamda böyle bir anket acmak istedim. Cok merak ediyorum, oylama bittiginde cikacak olan sonucu :)

Olabilir öyle degerlendir renktas ;) Arsenal fan boy olmadigimdan bana mantikli gelen sekil yapiverdim, sadece ilk mesaj bos kalmasin diye. Ligtv yada baska platformdaki sondajlara itibar etmedigim icin, %95 un Gsli oldugu bir ortamda böyle bir anket acmak istedim. Cok merak ediyorum, oylama bittiginde cikacak olan sonucu :)

Yok zaten açık bulmak için söylemedim. Gözüme çarptı sadece. Anketle de ilgili bir fikrim yok ne yazık ki. Yeni transferlerle güzel bir ivme yakalarsak 1.de olabiliriz bu grupta. Şu an ki halimizle sonuncu da olabiliriz. Sonuçta bir Real veya 2 sene önceki Manu yok grupta.

Geri
Üst Alt