şampiyonlar ligini kazanan ilk türk milli futbolcu

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Henüz bu basariyi elde edemedik. Hakan Calhanoglu finale kaldi diger tarafta türk futbolcu diyemeyiz belki ama Ilkay Gündogan finale kalabilir.

Ilkay türk olsaydi bu sezon gerceklesme olasiligi cok yüksek olacakti.

Daha önce final oynamis türk futbolcular:

Hamit
Nuri
Yildiray
Arda

Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları olacaktır.

Ikisi de Final oynayip sezon basinda takimimiza katilsin. Kadromuza bir sampiyonlar ligi sampiyonu bir de sampiyonlar ligi Finalisti katilmis olur

ilkay'in kazanma ihtimali daha büyük ama gönlümden hakan'in kazanmasi geciyor

Ilkay da türk olarak sayilamaz bu durumda ama ilginctir türk kökenli baska bir futbolcu olan Mesut da kazanamadi.

Birden fazla vatandaşlığı olan birinin vatandaşlıklarından biri Türk vatandaşlığıysa o adam Türk'tür

Seçeneklerden birini seçmek zorunda adam. Ben olsam ben de kariyerime daha iyi gelecek seçeneğe gidebilirdim burdan sallamak kolay bu heriflere. Önüne benzer tercih geldi mi
Milliyet bir seçenek midir veyahut kariyer midir. Öyleyse kariyer netten isveçe başvuralım.

Öncelikle ortada verilen bir emek ve maddi imkanlar var. Henüz 8-9 yaslarinda örnegin alman futbol federasyonu tarafindan yetistiriliyor bu oyuncular. Ha kendine güvenmeyen yine türk milli takimini secer gayet makul bir argüman olur ama kendine inanip da alman milli takiminin teklifini geri cevirmek bir anlamda seni yetistirip sana inananlara ihanet olmus olmuyor mu sizce

inşallah seneye bizim takımdaki Türk oyuncular olacak.

Adam da Türk doğmayı seçmiyor ki zaten

Öbür takımda oynamaya karar verince yetiştiği sosyokültürel bağlamdan da kopmuyor
Obur takim kulüp takimi degil yalniz bayrak altında oynuyorsun. Denk gelirse dünya kupasi finalinde Turkiyeye karşı oynuyorsun. Neyse bu alman icin fazla enerji harcadık gerek yok.

Obur takim kulüp takimi degil yalniz bayrak altında oynuyorsun. Denk gelirse dünya kupasi finalinde Turkiyeye karşı oynuyorsun. Neyse bu alman icin fazla enerji harcadık gerek yok.
O zaman bir insan birden fazla millete mensup da olamaz sence?

Geri
Üst Alt