katılıyorum , aslında tam şenol güneş'lik kadro ama malesef şenol hoca ile trabzonspor camiasında iyileşmeyen bir yara söz konusu , değerini bilemediler adamın.
halidhodziç nerdeyse bizim prandelli'nin tam tersi , bu tavır ve tutumlarla takım içerisinde kargaşa çıkmaması imkansız.
Trabzonspor'dan bu sene çok skandal haber duyarız.
Türkiye'ye mourinho'yu getir , eğer kameralar önünde türk futbolcusunu yererse , teneke bağlayıp yollarlar futbolcular.
Bu sene rakip olarak Beşiktaş'ı görüyorum o da iç sahalarında başarılı olabilirlerse.
Fenerbahçe de önemli ama o cepheden de çok skandal çıkacak gibi görünüyor.
Bursa da ilk 5'i zorlayacaktır.
Geçen sene çevreme de hep aynı şeyi söyledim.
Beşiktaşın Fikret Orman ve Biliç in en büyük sorunu veya şanssızlığı STADlarının olmamasıdır.
Geçen sene BJK ın stadı olsaydı evinde oynasayı maçlarını o takım şampiyon olurdu.
Evinde oynamadıgı halde çok iyi giderken sahaya girme olayları resmen komplo ve BJK ı saboteydi.
Geçen senenin şampiyonu önceden belirlenmişdi. Ne olursa olsun FB şampiyon yapılmalıydı yapıldı..
Beşiktaşın çok iyi bir kadrosu iyi bir hocası var.
Tam bir takım gibi oynuyorlar.
Takım savunması çok iyi gol bulmakdada zorlanmıyorlar kanatları iyi forvetleri iyi.
Beşiktaşın çok iyi 2 tane adama ihtiyacı var onları alırlarsa çok çok tehlikeli ve kolay yenilmeyen bir takım olurlar.
1.si bence olmazsa olmazı Çok tecrübeli çok sağlam bir stopere ihtiyaçları var. Şöyle 29 31 yaş arası lider özellikli biri.
Ersan sivok franco ile anca ligde gider.
Defansı süpürecek lider bir oyuncu alsınlar çok daha zor gol yiyen bir takım olurlar.
2.si de 10 numara pozisyonu. Forvetleri harika Demba ba Pektemek Cenk çok yetenekli golcüler
Ama takımın oyun sıkısdıgında oyunu açıcak topu ayagında tutup oyunu rahatlatacak bir 10 numaraya ihtiyacı var.
Belhanda falan çok pahalıya geliyor. Ruiz i ise ben bu özellikde görmüyorum DK da oynadıgı topa rağmen.
Ben olsam hazır boşdayken ve gelmeyi istiyorken biraz daha iyi şartlara Ronaldinhoyu alırdım.
Transferde gurur kırgınlık olmaz. Hele Ronaldinho gibi bir yıldızda hiç olmaz..
Ronaldinho nun pazarlama gücünü geçtim şu an gelse bu takımı 3 yıl şampiyon yapar.
En azından Hagiden örnek alsınlar 30 unda geldi 35 ine kadar neler yaptı. Alex keza 30 undan sonra bile durdurulamadı bu ligde.
Bir tanede sağ beke ihtiyaçları var ama olmazsa olmaz değil.
Ronaldinho + çok iyi bir stoperle bu takım UEFA da yarı final hatta final oynayacak kapasitede ve oyun anlayısında bir takım..
GS ın 4 yıl üst üste Şampiyon olduğu UEFA yı kazandığı ışığı görüyorum onlarda.
GS daki gibi çok yetenekli türk oyuncuları var.
Tek yapmaları gereken HAGİ ve POPESCUlarını bulmaları bence.
------------------------------------------------------------------
Stadları olmadıgı için kesin şampiyon olurlar diyemiyorum.
Ama bu takım bu haliyle transfer yapmasa bile kendi Stadında oynasa maçları şampiyonlugun en büyük adayı olurdu bence.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kimse BJK sempatizanlığı yaptıgımı söylemesin. Sadece geçen sene çok maçlarını izledim takımı tanıdım ve bu etkiyi bıraktı bende.