Şampiyonluğa Odaklanamıyoruz! Biraz Konsantrasyon...

bende iyi bir galatasaraylıyım negatif biride degilimdir ama polyannada degilim su anda ipler bizim elimizde degil sansımız var ama cok düsük

eger ki fenerden gecekondu da puan alırsak ozaman sansımız artabilir ama su an sansımız bence cok cok az hoca bile bu tarzda konustu nedense

Matematiksel olarak bakarsak hala ligin en büyük favorisinden biriyiz final maçları Türk Telekom'da olması çok büyük avantaj yap 3/3 kadıköyden beraberlik al ve şampiyon ol...

Matematiksel olarak bakarsak hala ligin en büyük favorisinden biriyiz final maçları Türk Telekom'da olması çok büyük avantaj yap 3/3 kadıköyden beraberlik al ve şampiyon ol...

3te 3 yapsak kadıköyden yenilgi alsakta olur ama 3te 3 yapmak hayal gibi su an ve yine söylüyorum bu aksam hocanın konusmalarında umutsuzluk karamsarlık gördüm

oyunculara inanmıyor inanamıyor gibi geldi bana

su anda yasadıgımız cöküntü tamamen mental ve biz bundan nasıl cıkarız bilmiyorum cok zor,hic kredimiz kalmadı

fener taraftarı bile sampiyonluga inanmaya basladı saka gibi.

Taraftar ne yapsın artık yav,bu sezon şampiyonluğu hak eden Galatasaray taraftarıdır,rakiplerimiz 10 bin seyirciye oynayıp,şampiyonluğun ş sini ağızlarına alamazken Galatasaray taraftarı takımı ayakta tutuyo hem tribünde hem sosyal medyada.Boş boş şeyler yazıyosunuz takım sene başından beri deplasmanda maç kazanamıyo taraftar iyi bile sabır gösteriyo

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar ne yapsın artık yav,bu sezon şampiyonluğu hak eden Galatasaray taraftarıdır,rakiplerimiz 10 bin seyirciye oynayıp,şampiyonluğun ş sini ağızlarına alamazken Galatasaray taraftarı takımı ayakta tutuyo hem tribünde hem sosyal medyada.Boş boş şeyler yazıyosunuz takım sene başından beri deplasmanda maç kazanamıyo taraftar iyi bile sabır gösteriyo

ben her puan kaybında aglayan ergen taraftardan baska bişey görmüyorum

Zafer inanların olacaktır tıpkı 2014-15 sezonunda 27. hafta sonunda Trabzon yenilgisinden sonra 2 rakibinin gerisine düştükten sonra bile inancını kaybetmeyenler de olduğu gibi... Şu an ki tabloda 2 rakibimizin üstündeyiz bu hafta birbiriyle oynuyorlar ama gene de aşırı karamsarlık olmuş unutmayın o karanlığı dağıtıp aydınlığa kavuşturacak biri varsa o da GALATASARAY'dır
3EElqr.png

Son düzenleme:
ben her puan kaybında aglayan ergen taraftardan baska bişey görmüyorum
Galatasaray'san her hafta puan kaybetme lüksün olamaz,iyice vasatlığa alıştınız rakipler kötü diye,sene başından beri deplasman galibiyetin yok gazla mazla olmuyor demekki bazı şeyler

Galatasaray'san her hafta puan kaybetme lüksün olamaz,iyice vasatlığa alıştınız rakipler kötü diye,sene başından beri deplasman galibiyetin yok gazla mazla olmuyor demekki bazı şeyler

olmuyo ve hoca elinden geleni yapıyo

Deplasmanlar bi dert içerde oynayacağımız 3 final macı ayrı dert...

Basak - bjk - ts

Cok zor bu 3 maç ts niye yazdın demeyin sakın adamları doğru dürüst yenemez olduk hem içerde hem dışarda...

fb deplasmanı çok önemli yenilmezsek ibre tekrar bize dönebilir ayni hafta basak - bjk macıda var...

Şampiyonluk maçında paşaya mağlup ol sonra konsantrasyondan bahset geçti artık renktaş

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yahu çocuk böyle bir başlık açma gereği duymuş. Buradan şampiyonluk meşalesini yakamayacağınî kendi de biliyor, tek amacı şampiyonluk üzerine konuşup ümidini yeşertmek. Hepiniz çok akıllısınız ya ikide bir gelip başlık gereksiz, faydasız gibi şeyler yazıyorsunuz.

Yahu madem forumda yazılanlar gereksiz, faydasız, foruma yazmayın olsun bitsin.

Geri
Üst Alt