Şampiyonluğu Yine Kaçıran Fenerbahçe, Yeni Stoper Arayışına Başladı

Fenerbahçe stoper transferini bitirdi: Di Marzio açıkladı​

Fenerbahçe'de teknik direktör henüz belli değil ancak transferler sürüyor. Edin Dzeko ve Ryan Kent transferinin ardından bir takviye de savunmaya geldi. İtalyan basını Fenerbahçe'nin Rodrigo Becao transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu açıkladı.​

İtalyan gazeteci Di Marzio'ya ait olan internet sitesinde çıkan habere göre, Fenerbahçe, Udinese'de forma giyen stoper Becao ile büyük ölçüde anlaştı.

Udinese ile 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Becao, yönetimin yeni sözleşmeye sıcak bakmaması nedeniyle takımdan ayrılmaya karar verdi.

Fenerbahçe'nin bu hafta Becao ile olan görüşmeleri tamamlayıp anlaşmanın resmen duyurması bekleniyor. Brezilyalı defans oyuncusu 4 yıldır İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyiyor.

Rodrigo Becao, Udinese'den yıllık 700 bin euro kazanıyor. Oyuncunun ayrılmak istemesi sebebiyle Udinese ile olan bonservis görüşmelerinde Fenerbahçe'nin elinin rahat olduğu da ifade ediliyor.

Rodrigo Becao, bu sezon Serie A'da çıktığı 28 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

SH

Rodrigo Becaoto join Fenerbahce - FootItalia.com

3lü müdafada görev yapmış 1 herif. yine 3lüynen mi dvm edecekler acaba
bunun videosunu izlemiştim cskada iken. fena herif değil gibi

5 milyon euro verecekler bir sene sözleşmesi kalmış adama ilginç, orta sahaları ve kanatları leş gibi stoper tandemleri de keza öyle.

Oyuncu profil olarak fena durmuyor ama Szalai, Samet, Serdar, Gustavo vs. varken Nesta gelse adam etmez fenerin savunmayı şu an. İyi bir 6 numaraları da yok. Bunların uyumu önemli. Yoksa methiyeler dizdiğimiz Marcao Nelsson ikilisiyle 53 gol yedik bir önceki sezon.

Buraya yazıyorum , bu sene şikecilerin tün planlarını ''yerli kuralı'2 bozacak. Arda gidiyor , Yabancı kaleci alıcaklar , Ferdi dışında ilk 11e koyuacak yerli oyuncusu yok kadrolarında.

Maalesef Fb yeni transferleriyle benim moralimi alt üst etmiş durumda.

Lige 5 sene ambargo koyarlar

20. stoperi oldu herhalde. Ali Koç döneminde alınan stoperlerin hepsini toplasak acaba nasıl bir sonuç ortaya çıkar.

Geri
Üst Alt