Şampiyonluk Giderse Sistem Yüzünden Gidecek

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Yok arkadas böyle bir facia olabilir mi yahu? Sezon basindan beri sürekli enteresan enteresan sistemlerde diretiyoruz, 4-3-1-2, 4-3-3, 3-5-2 gibi nekadar bize kaos futbolcu oynatan sistemler varsa hepsini siradan gecirdik.

Ligin 22.haftasina gelmemize ragmen hala belirli bir sistemimiz yok!

Bu takim neden tek forvet, cift kanat ve Sneijder destekli top oynamaz??

Biri bana bunu izah edebilir mi?? Icim SIKILIYOR Drogba-Burak ikilisini beraber görünce..

Kanatsiz oynayinca defansa yardim gelmiyor ve beklerimiz epey zorlaniyor savunmada. Orta sahadaki oyuncularimiz fazla hareketsiz ve duraklayarak oynuyorlar, bunlara birde iki tane ileride bekleyen forveti ekleyince yari sahayi gecemeyen bir kadromuz olmus oluyor.

SONUNCUSU ise;

Nedir bu CEYHUN GÜLSELAM fantezisi??

Muslera

Eboue Semih Hakan(Gök) Telles

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Emre

Burak

Not: Eboue yerine duruma göre Veysel; Burak yerine de Drogba olabilir.​

Murat derdin ne guzel kardesim? Biz ne oynasak sen karsi cikiyorsun yeter be

Tek forvete Burak'i yazan adam Mancini'ye taktik sistem ogretecek git isine

Murat derdin ne guzel kardesim? Biz ne oynasak sen karsi cikiyorsun yeter be

Tek forvete Burak'i yazan adam Mancini'ye taktik sistem ogretecek git isine

Afedersin ama forvete kontenjan harcadigimiz adamin ismini bir kenara birakirsak ne veriyor bu takima??

Hicbirsey yapmiyor resmen sahada yürüyor. EVET, tek forbete BURAK'i yazarim bu sebeple.

Tek forvet oynama zamani gelmistir. Ya drogba ya burak oynamali artik yeter fitik edecekler bizi.

Murat'ı acilen bir kadına götürmek lazım.

Maç sonunda açılan tüm konuları kilitlerim ben olsam, çok sinir bozuyor olumlu olumsuz.

Afedersin ama forvete kontenjan harcadigimiz adamin ismini bir kenara birakirsak ne veriyor bu takima??

Hicbirsey yapmiyor resmen sahada yürüyor. EVET, tek forbete BURAK'i yazarim bu sebeple.

Murat evinde LIG TV var mi kardesim senin izledin mi sen maci? Drogba olmasa orta sahayi gecemezsin ileride tek top tutabilen adam o atiyorsun adam takim gelene kadar tutuyor topu ne yapsin 36 yasinda ki adam tek basina 5 kisiyi gecip gol mu atsin

Sen Burak'i izliyormusun? Artik ciddi ciddi Sneijder'i sinir hastasi yapmaya calistigini dusunuyorum.

Murat sen neden bu kadar negatifsin, hep olumsuz şeyler yazıyorsun arkadaş :D

ja biktim su ergenlerden, futbol sayilardan ibaret, yeni oyunculari oynat, yenil suculu sensin, kazan ve kötü oyna suclu yine sensin, ne bicim sey bu ya, adam napsin ?

Murat senin için Lig bitmişti boşver takma kafana sen ;)

MUrhanın futbol görüşüne inanırım, ne diyorsa doğrudur. Ben de bıktım artık kanatsız futboldan. İsyan edesim var.

adam doğru diyor arkadaş top mu oynadığımız mı var yatın kalkın dany'e dua edin.

Geri
Üst Alt