- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
35 puanları var düşme potasına 3 puan fark var.Bu haftaki içerdeki ts maçlarını izledim 5 6 tane karşı karşıya kaçırdılar.Ts balına yendi.Belli olmaz o maç bence.
Kadroları kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 puanları var düşme potasına 3 puan fark var.Bu haftaki içerdeki ts maçlarını izledim 5 6 tane karşı karşıya kaçırdılar.Ts balına yendi.Belli olmaz o maç bence.
Goztepe macina sampiyon olarak cikacagiz! Sampiyonlugu Izmir de kutluyacagiz.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Basaksehir maci bizim mactan sonra herhalde yanilmiyorsam. Eger ayni zamandaysa Malatya macin dan sonda kutlariz.Goztepe macina sampiyon olarak cikacagiz! Sampiyonlugu Izmir de kutluyacagiz.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Goztepe macina sampiyon olarak cikiyorsak sampiyonlugu Malatya macinin sonunda, Istanbul'da kutlamis olmuyor muyuz?
Alanya maglubiyetine hazirlanalim
6 puan sampiyon yapacak zaten
Bu alkol ötesidir muhtemelen @Keramettin TANRIVERDİ . Yüzünüze vurmak zorundaydım.
ne diyosun sen ya ne içtin acaba o maçı alıcaz Allahın izniyle 2 -1Okan eski hocasi Terim'i kahredecek ne yazik ki bu gercekle yuzlessek iyi olur
Beraberlik tadindan yenmez, mucizevi olur
ne diyosun sen ya ne içtin acaba o maçı alıcaz Allahın izniyle 2 -1
Bu şampiyonluk işi sezon sonunda Bursa 2-2 mi meselesine dönecek diye çok korkuyorum.
totem reis bence buDost aci soyler rtas
Sampiyon olacagiz, musterih ol
1 puan alirsak sukredelim
şunu bilin Galatasaray kapanan takımları yenemiyor akhisar göztepe açık oynuyo malatya kapanıcak onun dışında zorlanmadan geçer maçlar akhisar 2 1 alıcaz Allahın izniyle her zamanki tarifeAverajla sampiyon olacagimiza inaniyordum ama averajla sampiyonlugu veredebiliriz, benim de icim rahat degil
Bursa direnc gostermeli, Malatya'yi manyak etmeliyiz.
totem reis bence bu![]()
şunu bilin Galatasaray kapanan takımları yenemiyor akhisar göztepe açık oynuyo malatya kapanıcak onun dışında zorlanmadan geçer maçlar akhisar 2 1 alıcaz Allahın izniyle her zamanki tarife