Şampiyonluk Kupası Yola Çıktı

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
kupaaa_1.jpg

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu Şampiyonluk Kupası İstanbul'a uğurlandı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığında 2 hafta boyunca sergilenen kupa ligin bitimine 1 hafta kala Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerine teslim edilmek üzere İstanbul'a hareket etti.

Şampiyonluk kupasını 15 bin taraftarın ziyaret ettiği bildirildi.

Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Öztürk ve teşkilat personeli el sallayarak kupayı Ankara'dan uğurladı.

Şampiyonluk kupası yola çıktı - tr.beinsports.com

neden izmire degil de istanbul?
burnuma pis kokular geliyor
öyle veya böyle hepsine koyacagiz ama

Yahu 3 u de istanbul takimi da ondan

Pazar gunu 3 takimdan biri alacak

neden izmire degil de istanbul?
burnuma pis kokular geliyor
öyle veya böyle hepsine koyacagiz ama
Şampiyon olabilecek 3 Takım da İstanbul takımı.
İhtimalleri düşündüğünde saçma değil.
Biz yenilsek ,diğer takımlar da diyecek , buraya niye yollamadınız.

kupayi biz kadiköyde kaldirmadik mi la
deplasmanda yani
burada niye yollamiyorlar
ben anlamadim bu isi

Kadıköy'de kazanan kesin kupayı alıyordu. Fenerbahçe ya da Galatasaray. Üçüncü bir takımın kazanma ihtimali olsaydı o kupa Kadıköy'e gelmezdi.

Şampiyon olabilecek 3 Takım da İstanbul takımı.
İhtimalleri düşündüğünde saçma değil.
Biz yenilsek ,diğer takımlar da diyecek , buraya niye yollamadınız.

yanlis bilmiyorsam böyle durumlarda ekstradan 1-2 kupa daha hazirlayip onlari gönderiyorlardi

bizim takim kac gibi istanbulda olur o zaman
yarin kesin kupayi kaldiririz gece olsa bile

Öyle bir durum olursa tamam , ama Kadıköyde kupa kaldırışımızdan sonra, Rakip sahada bir takıma kupa vereceklerini sanmam.

Boyle bir uygulama yok . Kupa bir tane her zaman , fakat kuluplerin kendi sahalarinda (bizim denizli fb senesindeki ornegindeki gibi) kupamsi bir sey getirip kendileri kaldirmalari her daim mumkun

Ama tff heyetinin gercek kupayi teslim etmesi icin en az 1 hafta evvelden sampiyonlugun garanti olmasi lazim

Fakat ornegin 3 hafta onceden garantiledigin bir durumda mesela 2 hafta kala ki mac kendi sahanda ise talep ile seramoniyi o gun yapabilirsin

Bazi durumlarda ise ertesi sezona kaldigi oldu , ornegin 2006 kupasini 2006-2007 sezonu ilk ic saha macinda aldik

Super final senesi kupa sahadaki 2 takimdan birine verilecegi icin getirildi

Bir takim digerine 30 averaj fark bile atsa , matematiksel olarak garantilememis ise kupa o sahaya getirilmez

Kupanın Şükrü Saraçoğlu stadına götürülmesini rici idiyioruz.

Tedaş'a haber verilmesi ve sahanın da ıslatılması faideli olacaktır.

Şampiyonluk kupası Ankara'dan uğurlandı denince maziye daldım. 7 sene önce. Şampiyon ya Trabzon ya da Fenerbahçe... Kupa Ankara'da sergileniyor. Arkadaşımın ısrarıyla kupayı görmeye gittik. Bizim kitabımızda arkadaş kırmak yazmaz. Sergilemenin son günü son dakikaları 16.30'da zar zor yetiştik. Güvenlik önce "bu saatten sonra olmaz" dedi... Zor ikna ettik. Girdik. Arkadaşım çok mutlu. Öpüyor, elliyor, kupayı havaya kaldırıyor. Yeni gelin gibi davranıyor kupaya. Tabi sonra ben de dayanamadım ve ben de kaldırdım. Oradan çıktık.

Bir hafta sonra şampiyon Fenerbahçe oldu ve bir ay sonra ŞİKE OPERASYONU başladı :asd: Uğursuz olduğum söylenir. :asd:

kn ıkn.webp

Şampiyonluk kupası Ankara'dan uğurlandı denince maziye daldım. 7 sene önce. Şampiyon ya Trabzon ya da Fenerbahçe... Kupa Ankara'da sergileniyor. Arkadaşımın ısrarıyla kupayı görmeye gittik. Bizim kitabımızda arkadaş kırmak yazmaz. Sergilemenin son günü son dakikaları 16.30'da zar zor yetiştik. Güvenlik önce "bu saatten sonra olmaz" dedi... Zor ikna ettik. Girdik. Arkadaşım çok mutlu. Öpüyor, elliyor, kupayı havaya kaldırıyor. Yeni gelin gibi davranıyor kupaya. Tabi sonra ben de dayanamadım ve ben de kaldırdım. Oradan çıktık.

Bir hafta sonra şampiyon Fenerbahçe oldu ve bir ay sonra ŞİKE OPERASYONU başladı :asd: Uğursuz olduğum söylenir. :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 22278
okuyup üfledin kupayı de mi :D

O Kupayı Aslantepe ye göndereceğiniz !!!!!!

Şampiyon Cimbombom Ulan

Geri
Üst Alt