Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mactan sonra kupayi almayacağız renkdas sakin.neden izmire degil de istanbul?
burnuma pis kokular geliyor
öyle veya böyle hepsine koyacagiz ama
@Keramettin TANRIVERDİŞampiyonluk kupası Ankara'dan uğurlandı denince maziye daldım. 7 sene önce. Şampiyon ya Trabzon ya da Fenerbahçe... Kupa Ankara'da sergileniyor. Arkadaşımın ısrarıyla kupayı görmeye gittik. Bizim kitabımızda arkadaş kırmak yazmaz. Sergilemenin son günü son dakikaları 16.30'da zar zor yetiştik. Güvenlik önce "bu saatten sonra olmaz" dedi... Zor ikna ettik. Girdik. Arkadaşım çok mutlu. Öpüyor, elliyor, kupayı havaya kaldırıyor. Yeni gelin gibi davranıyor kupaya. Tabi sonra ben de dayanamadım ve ben de kaldırdım. Oradan çıktık.
Bir hafta sonra şampiyon Fenerbahçe oldu ve bir ay sonra ŞİKE OPERASYONU başladıUğursuz olduğum söylenir.
Ekli dosyayı görüntüle 22278
Kafana nolmus Mustafacım?Şampiyonluk kupası Ankara'dan uğurlandı denince maziye daldım. 7 sene önce. Şampiyon ya Trabzon ya da Fenerbahçe... Kupa Ankara'da sergileniyor. Arkadaşımın ısrarıyla kupayı görmeye gittik. Bizim kitabımızda arkadaş kırmak yazmaz. Sergilemenin son günü son dakikaları 16.30'da zar zor yetiştik. Güvenlik önce "bu saatten sonra olmaz" dedi... Zor ikna ettik. Girdik. Arkadaşım çok mutlu. Öpüyor, elliyor, kupayı havaya kaldırıyor. Yeni gelin gibi davranıyor kupaya. Tabi sonra ben de dayanamadım ve ben de kaldırdım. Oradan çıktık.
Bir hafta sonra şampiyon Fenerbahçe oldu ve bir ay sonra ŞİKE OPERASYONU başladıUğursuz olduğum söylenir.
Kafana nolmus Mustafacım?Şampiyonluk kupası Ankara'dan uğurlandı denince maziye daldım. 7 sene önce. Şampiyon ya Trabzon ya da Fenerbahçe... Kupa Ankara'da sergileniyor. Arkadaşımın ısrarıyla kupayı görmeye gittik. Bizim kitabımızda arkadaş kırmak yazmaz. Sergilemenin son günü son dakikaları 16.30'da zar zor yetiştik. Güvenlik önce "bu saatten sonra olmaz" dedi... Zor ikna ettik. Girdik. Arkadaşım çok mutlu. Öpüyor, elliyor, kupayı havaya kaldırıyor. Yeni gelin gibi davranıyor kupaya. Tabi sonra ben de dayanamadım ve ben de kaldırdım. Oradan çıktık.
N’olmuş?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
N’olmuş?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seni çok iyi tanıyorum. Bunu paylaşacağına adım gibi emindim o yüzden pas verdim
Maşallah bu zekayla bu forumda fazla yaşamazsın.seni çok iyi tanıyorum. Bunu paylaşacağına adım gibi emindim o yüzden pas verdim
![]()
Maşallah bu zekayla bu forumda fazla yaşamazsın.seni çok iyi tanıyorum. Bunu paylaşacağına adım gibi emindim o yüzden pas verdim
![]()
Yüz karartici suç işlemiş iste.Kafana nolmus Mustafacım?Şampiyonluk kupası Ankara'dan uğurlandı denince maziye daldım. 7 sene önce. Şampiyon ya Trabzon ya da Fenerbahçe... Kupa Ankara'da sergileniyor. Arkadaşımın ısrarıyla kupayı görmeye gittik. Bizim kitabımızda arkadaş kırmak yazmaz. Sergilemenin son günü son dakikaları 16.30'da zar zor yetiştik. Güvenlik önce "bu saatten sonra olmaz" dedi... Zor ikna ettik. Girdik. Arkadaşım çok mutlu. Öpüyor, elliyor, kupayı havaya kaldırıyor. Yeni gelin gibi davranıyor kupaya. Tabi sonra ben de dayanamadım ve ben de kaldırdım. Oradan çıktık.
Erman Kaya denmesinden iyidir.Gün bitmeden ihraç edilmekle ilgili ikinci mesajınız Türker Bey. Temennide mi bulunuyorsunuz yoksa tetikçilik mi yapıyorsunuz ? Size Erman Hakan diyebilir miyiz?