Şampiyonluk Nöbeti 2017/2018

Evet olabilir ama genel olarak aynı hareket. Motifleri ayrı olabilir.

sent via GSC

Motifler ayrı ikisi de taraftara oynama kabul de,bir yerden sonra taraftar bunlara bakmaz saha içindeki performansa bakar.Podolski ilk başta iyiyken bu twitleri sempatikti ama sonradan sahada kaybolunca herkes ne dedi dikkat edersen,twitterda geçirdiğin zamanı biraz da antrenmanda geçir,sahada iyi performans göster.

Bu sezon şampiyon oluyoruz ve CL gelirleri geliyor,Sonra gidip Denayerin bonservisini alıp,bonservissiz Ribery+Asamoah paketi yapıyoruz,Latoda alternatif olarak kalıyor inanılmaz bir takım oluruz o oturmuş takım üstüne.
Ribery yerine daha genç biri olmalı. Baktığımız zaman Beşiktaş büyük bir hata yaptı ve takımı yaşlanırdı. Bundan sonra yapacağımız transferler bir tane otuz yasa yakın ise iki tane 25 yaşa yakın olmalı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Ribery yerine daha genç biri olmalı. Baktığımız zaman Beşiktaş büyük bir hata yaptı ve takımı yaşlanırdı. Bundan sonra yapacağımız transferler bir tane otuz yasa yakın ise iki tane 25 yaşa yakın olmalı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş ben direkt onu düşünmüyordum Aşkın twitterda sezon sonu için yoklanacak diyor,Yani aslında bu kadar basan ve tempolu bir takıma bu tarz bir sihirbaz iyi gidebilirdi

2016/2017
___________Muslera___________
Sabri___Chedjou__Hakan___Carole
________Tolga___Selçuk________
__Yasin____Sneijder____Bruma__
__________Podolski____________
2017/2018
_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
_____________Fernando____________
Feghouli___Ndiaye__Belhanda___Garry
______________Gomis_____________
Yaw umutlanmayalım da napalım şu değişime bak,Bruma hariç hiçbir mevkide büyük bir kaybımız olduğunu düşünmüyorum ki aslında geçen sene bile 65 puan topladıydık,büyük maç vasatlığıyla verdik şampiyonluğu.Bu takım bu sene derbilerde kafalara kafalara vuracak

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Linnes, Fernando, Ndiaye, Tolga Ciğerci, Belhanda, Garry Rodrigues, Gomis
Antalyaspor: Boffin, Celutska, Salih Dursun, Diego, Sakıb Aytaç, Charles, Chico, Miacon, El Kabir, Aydın Karabulut, Deniz Kadah

kayseri iyi dedim kimse şeyine takmadı yine

Geri
Üst Alt