Şampiyonluk Nöbeti 2017/2018

Bu sezon şampiyon olamazsak asıl o zaman battık.Umarım mayısta sağlam bir yönetim seçilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satılmasın diyordum da bıktım sürekli borç da borç. satılsın birine şu dursun gibi divan Kurulundan, menajer kılıklı dostlardan kutulalım.

Fatih hoca bu kadroyla başakşehir ve beşiktaşı geçip şampiyon olursa stadın önüne Heykeli dikilmelidir.

Şöyle bir bakıyorum da bu kadro şampiyon olur demek çok kolay değil.

Orta sahamız ciddi sıkıntılı. Ndiaye varken de sıkıntılı idi. Bütün büyük maçlarda ezilmiştik. Şimdi onu da kaybettik. Hakkımızda hayırlısı.

DU5lyfBWAAAJlDd.jpg

Şöyle bir bakıyorum da bu kadro şampiyon olur demek çok kolay değil.

Orta sahamız ciddi sıkıntılı. Ndiaye varken de sıkıntılı idi. Bütün büyük maçlarda ezilmiştik. Şimdi onu da kaybettik. Hakkımızda hayırlısı.

geçen sene selçuk tolga orta sahasıyla bjknin sahasında kafa kafaya oynamıştık,bireysel yetenekler tabiki önemli ama önemli olan takım olabilmek,oynanan futboldan keyif alabilmek...

Fernando olayı çok kötü oldu ya , 6-8 hafta kesin yokmuş. Zaten bir aydır yoktu. 3 ay top oynamayan bir adam pat diye ilk maçtada kendine gelemez heralde.

Orta saha transferi gelmediği için Fatih hoca bir kaç maç 352 deneyebilir gibime geliyor güçlü ortasaha için.

Şurda 4 ay idare edip mayıstaki şampiyonluk ve seçimden sonra inşallah daha güzel transfer dönemlerine merhaba deriz

Orta saha transferi gelmediği için Fatih hoca bir kaç maç 352 deneyebilir gibime geliyor güçlü ortasaha için.
gecen sene forvetimiz yokken de 4-4-2 falan oynayalim diyorduk sanirim bir ara. olmayan mevkilere fazladan 1 adam koymak gercekten sinir bozucu :38573:

İnanan var mı hala? Şampiyon olmamız için Başakşehir'de Arda Emre kavgası, artı olarak Adebayor'un Abdullah Avcı'yı yumruklaması gerekir. Beşiktaş şampiyon olamaz ama bizi geçer tahminim. Fener bizden beter. Ama hakemlerin verdiği penaltılarla bir süre devam ederler. Türkiye kupasına yoğunlaşalım.

Bu orta sahayla olmaz.

Bu orta saha ile şampiyonluk çok zor. Seçimle başlayan sinerji transfer döneminin son günlerinde yerini hayal kırıklığına bıraktı. Sol bek yerine iyi bir orta saha kiralamış olsaydık daha umutlu olabilirdik.

Geri
Üst Alt