Şampiyonluk Nöbeti 2017/2018

Futbolu aşağı yukarı 94-95'ten beri takip ederim,Fener'in şampiyonluksuz geçtiği en fazla 4 sene gördüm onda da biz şampiyon olduk üst üste.Bir de 2007-2010 arası 3 sene üst üste var.Şimdi de 3 senedir şampiyon olamıyorlar,bunun 4-5 falan olacağını hiç sanmıyorum.

Edit: Mükerrer ileti.

Sarper üstadtaki bu olumsuz hava beni geriyor,onunda sinerjisi bu yolda önemli

Güncel puan durumu - fikstür - gol krallığı - asist

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

TapaTalK

Haydi Bismillah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yurt dışında yaşamak için en iyi meslekler nelerdir arkadaşlar ? Transfer sezonuda bitmişken, artık önümüze bakmak lazım. :)

Nacizane önerileriniz için teşekkürler, ama ben üniversite okuyacağım, bölüm önerirseniz daha makbule geçer.:hat:

2011-2012 deki kadar çok ciddi bir köklü değişim yaptık hatta daha da büyük bir değişim mesela transferler de 10/10 yaptık sayılabilir şimdi bundan sonrası çok daha önemli şampiyonluk şart sonrasında daha bilinçli ve planlı yapılanma ile bu döngüyü devam ettirmek gerekiyor her sene kadroya 18-22 yaş aralığında 2-3 transfer yapsak yeterli olacaktır

Şu konuda olumsuz konuşmayın başka birşey istemiyorum. Olumsuz konuşunca birşey kazanmıyoruz.

Evet bu konuyu yukarıya taşıyın her maç sonra geiln bi sevinç yapın. Bu konu tutsun.

Konuya abone olun yukarıda olmasa bile gelip yazabilirsiniz.

Geri
Üst Alt