Şampiyonluk Nöbeti 2017/2018

DLHHqzTXcAAWx2M.jpg

yalnız geçen yıl da iyi puan toplamışız ilk 7 haftada..ben daha zdır diye düşünüyordum

Geçen sene tam da battigimiz haftalara geldik mutlaka konsantre olmalıyız. Takımda fazla sayıda Güney Amerika ve Afrika asıllı oyuncu var. En büyük sıkıntı rehavet ve istikrar olur genelde bu tip futbolcularda.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen yıl 7. haftada olduğu gibi Fener'den yine 8 puan öndeyiz.Ancak Başakşehir ve Bjk ile de aynı puandaydık.Bu yıl Bjk'den de 5,Başaktan da 6 puan öndeyiz.Farkı yakaladık bu sefer bırakmamalıyız.

2-0'dan sonra başladı hemen laubali paslaşmalar .Rehavet çok sinsi bir hastalıktır , en ufak şekilde bir sirayet etmesine izin vermemeliyiz.Medya üzerimize algı yapmaya dünden hevesli , 2 maç ard arda puan kaybı olduğunda hemen Tudor üzerine oynamaya başlarlar.

22 de attık 26 da yedik zaten o 4 dk da ne yaptık o rehavete girmiş oldu takım sadece belhandanın 1 topuk pası , 1 de gol yediren geri pas var belhanda zaten o tarz bi oyuncu skordan bağımsız öyle oynuyo.

Tudor bana sadece fizik disiplini saglamada degil, mental disiplini saglamada da kuvvetli bir hoca gibi gozukuyor

O yuzden rehavetten korkmuyorum

Ayrica oyuncu gurubumuz basariya ac ve ic sahada taraftar destegi etkili, kolay konsantrasyon kaybedecek bir ekip degiliz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Aktiflik düşmesin.

:gs::kupa:

Konya Dep > 3
Fb > 3
Ts Dep> 1
Gençler > 3
Başak Dep > 1
Alanya > 3
Bjk Dep > 0
Akhisar > 3
Malatya Dep > 3
Göztepe > 3

Kalan 10 maçta 23 puan = 42 puan 17 maçta

İlk yarı için gayet müthiş bir puan.

Beyler bence ilk yarıyı 2. Olarak bitirip 2. Yarı liderliği alırız

Maça son 4 gün!

DMPReFLXUAAqriT.jpg

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DMPQxVIWkAA18-e.jpg

[FONT=&quot]Galatasarayımız 2002’den bu yana 8.haftayı lider kapattığı her sezon şampiyon oldu!

[/FONT]
DMPMsVBW4AE7qif.jpg

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DMPMTYlW4AIq1tW.jpg

Cenk Ergün: "Gomis, 'Hayatımda üst düzey şampiyonluk yaşamadım ve bunun için buraya geldim' diyor. Bu hedefle sahaya çıkıyor."

Cenk Ergün: "Eskiden 1-2 oyuncu antrenmanlardan sonra çalışma yapardı. Şimdi ağrısı olmayan herkes ekstra çalışıyor. Bundan keyif alıyorlar"

Rakiplerin su anki form durumu ve aldiklari puanlara bakilirsa 75 puan barajini asan sampiyon olur gibi duruyor.

Su an 22 Puandayiz, geriye kaliyor 53 puan. Bu takim bize arena'da 17'de 17 yapar isigini veriyor, neden olmasin. Ic sahada 13 macimiz daha var: 13*3 = 39.

39+22 = 61. Geriye kaliyor 14 deplasman puani. yani kalan 13 deplasman ve olasi 39 puandan 14'ünü alip 25 puan gibi müthis bi krediye sahibiz, tabi bu dedigim ödevlerimizi (ic saha galibiyeti) yaptigimiz takdirde.

o yüzden bir kez daha önümüzdeki Pazar icin: KONSANTRASYON!

Rakiplerin su anki form durumu ve aldiklari puanlara bakilirsa 75 puan barajini asan sampiyon olur gibi duruyor.

Su an 22 Puandayiz, geriye kaliyor 53 puan. Bu takim bize arena'da 17'de 17 yapar isigini veriyor, neden olmasin. Ic sahada 13 macimiz daha var: 13*3 = 39.

39+22 = 61. Geriye kaliyor 14 deplasman puani. yani kalan 13 deplasman ve olasi 39 puandan 14'ünü alip 25 puan gibi müthis bi krediye sahibiz, tabi bu dedigim ödevlerimizi (ic saha galibiyeti) yaptigimiz takdirde.

o yüzden bir kez daha önümüzdeki Pazar icin: KONSANTRASYON!

hocam sezon başı ben bizim dışımızda bu yıl kimse 70 i geçemez demiştim bu öngörüm gerçekleşecek gibi duruyor gibi katılır mısınız Kaan Bey?

hocam sezon başı ben bizim dışımızda bu yıl kimse 70 i geçemez demiştim bu öngörüm gerçekleşecek gibi duruyor gibi katılır mısınız Kaan Bey?

olabilir fakat bence bi sekilde fb ve bjk ittirilecek (malum faktörlerden ötürü). 70i gecseler bile 71-72 ancak alirlar gibi... dolayisiyla 75 bizi sampiyon yapar gibi duruyor.

Geri
Üst Alt