Şampiyonluk Nöbeti 2017/2018

Rakiplerin su anki form durumu ve aldiklari puanlara bakilirsa 75 puan barajini asan sampiyon olur gibi duruyor.

Su an 22 Puandayiz, geriye kaliyor 53 puan. Bu takim bize arena'da 17'de 17 yapar isigini veriyor, neden olmasin. Ic sahada 13 macimiz daha var: 13*3 = 39.

39+22 = 61. Geriye kaliyor 14 deplasman puani. yani kalan 13 deplasman ve olasi 39 puandan 14'ünü alip 25 puan gibi müthis bi krediye sahibiz, tabi bu dedigim ödevlerimizi (ic saha galibiyeti) yaptigimiz takdirde.

o yüzden bir kez daha önümüzdeki Pazar icin: KONSANTRASYON!
yani 13 deplasmanin 8 tanesini kaybetme luksumuz var ic sahada full gidersek

bu cok buyuk 1 avantaj

13 deplasmanda 7 galibiyet 2-3 de beraberlik alsak bu seneyi bitiririz 4 tane yenilme hakkimiz kaliyor

bjk, fb deplasmanlari haric favori olmadigimiz deplasman yok

bunlar guzel

ama en guzeli bu hafta fbyi yenip bjk-basak macinin berabere bitmesi olur

yani 13 deplasmanin 8 tanesini kaybetme luksumuz var ic sahada full gidersek

bu cok buyuk 1 avantaj

13 deplasmanda 7 galibiyet 2-3 de beraberlik alsak bu seneyi bitiririz 4 tane yenilme hakkimiz kaliyor

bjk, fb deplasmanlari haric favori olmadigimiz deplasman yok

bunlar guzel

ama en guzeli bu hafta fbyi yenip bjk-basak macinin berabere bitmesi olur

aynen öyle.

Fakat bu tür hesaplamalar pek de saglikli olmuyor. Yok 20 galibiyet, yok su kadar beraberlik, yok bu kadar maglubiyet kredisi. Bence mac mac gidelim, hepsini kazanalim :D

75 puan da çok yüksek duruyor geçen senelere göre anadolu takımları çok daha güçlü çok daha diri bir şekilde oynuyorlar o yüzden 70 puan ve yukarısı alan şampiyon olma ihtimali aşırı yüksek tabi bu puanın ne kadar yukarısını alırsak şampiyonluk o kadar erken gelir bizim büyük ihtimal alacağımız puan 80 ve yukarısı olacaktır fener ve beşiktaşın 65-70 civarında kalacağını düşünüyorum şu an 14 puandalar ve ligin neredeyse 4'de 1'i sayılır 14 x 4 = 56-58 puan ortalamasına varırlar tabi burada asıl konuşulması gereken bizlerin anadolu da en zorlu rakiplerle oynamış olmamız
Zorluk derecesi yüksek deplasmanları(Stad kapasitesi + kadro kalitesi):
-Bursa
-Antalya
-Konya
-Kayseri
Zorluk derecesi orta düzey deplasmanları:
-Akhisar
-Osmanlıspor
-Göztepe
-Alanyaspor
-Karabükspor
Zorluk derecesi alt düzey deplasmanları:
-Gençlerbirliği
-Yeni Malatya
-Sivas
Anadolu'da zor deplasmanları geride bıraktık sayılır özellikle 2'nci yarı daha kolay takımlarla deplasman da yaparken iç saha avantajı tamamen elimize geçmiş olacak, bu hafta çok kritik önümüzde 6 maçlık bir periyot var
Fenerbahçe:3
Trabzonspor(dep):3
Gençlerbirliği:3
Başakşehir(dep):1-3
Alanyaspor:3
Beşiktaş(dep):0-1-3

Bu 6 maçın sonunda min: 13 max: 18 puan alarak çıkabiliriz en kötü başakşehir ve beşiktaş maçlarında 5 puan kaybı yazarsak ki rakipler de bu süreçte puan kaybı yapacağı için 8-14 puan arasında bir farkla şu seriden çıkabiliriz. Burada takıma büyük iş düşüyor içerideki 3 maçı da kesinlikle kazanırsak 9 puan deplasman da puan farkıyla gideceğimiz için saldırmaya gerek yok top kontrollü ve rakibin üzerimize geldiği anlarda hızlı oyuncularla işi bitirebiliriz.

fb, basaksehir, gencler ve tsyi kayipsiz gecersek is bitmistir

ozellikle fb ve basaksehiri yenmek cok onemli

su 2 maci aldigimiz takdirde yolu yarilamis oluruz

Martta şampiyon oluruz.

hocam sezon başı ben bizim dışımızda bu yıl kimse 70 i geçemez demiştim bu öngörüm gerçekleşecek gibi duruyor gibi katılır mısınız Kaan Bey?

Puki bekliyoruz sezon sonunu , sinan bilginin + 90 puan , seninde 70 i bizden başka kimse geçemez tahminini.

15 iç saha galibiyieti 2 beraberlik. :

47P

10 dış saha galibiyeti 3 beraberlik 4 mağlubiyet:

33P

--------------------------------------

80 PUAN. Neden olmasın ?

Puki bekliyoruz sezon sonunu , sinan bilginin + 90 puan , seninde 70 i bizden başka kimse geçemez tahminini.

Sinanın tahmini başta çok ütopik gelmişti ama şimdi inanmaya başlıyorum ufaktan :DD

15 iç saha galibiyieti 2 beraberlik. :

47P

10 dış saha galibiyeti 3 beraberlik 4 mağlubiyet:

33P

--------------------------------------

80 PUAN. Neden olmasın ?

hocam ligi yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayacağımız konusunda mütabakata varalım.

Son düzenleme:
Sinanın tahmini başta çok ütopik gelmişti ama şimdi inanmaya başlıyorum ufaktan :DD

hocam ligi yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayacağımız konusunda mütabakata varalım.

Olabilir tabiki neden olmasın. Namağlup şampiyon olduğumuzu düşünsene ? Güncel futbolda böyle birşey olması çok çok çok büyük bir olay olur.

90 puan işi saçma ligin ikinci yarısı puan kaybı çoğalır
Kırılmalar başlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]14 yıl sonra gelen şampiyonluğun karesi

[/FONT]
DNpziAxXUAE9bBy.jpg

:gsbayrak::gsbayrak::cimbombom:

Basının psikolojik saldırılarından etkilenmez puan kaybedince geçmişi geçmişte bırakırsak şampiyonluğun en büyük adayıyız.

Haftaya Basaksehir macini kazanirsak en buyuk adayiz. Kaybedersek Basaksehir ile cekisiriz

Basaksehir macini alirsak herkesin cenesi kapanir.
Ama vfone arenadaki mac karikoydeki gibi hakem faciasi olabilir.
En ciddi rakiplerimiz basaksehir ve 8tas. Gerisi hikaye

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Başakşehir maçı inanılmaz önemli hem takımın özgüveni hemde gereksiz stresini alabilecek bir maç harika bir fırsat,Başakşehir iyi bir takım as kadrosuyla çıktığı maçlarda hep güçlü bir görüntü çizdi bu sezon lakin maçlarını takip ettiğim kadarıyla veteran bir takım olmanın handikapını hep yaşıyorlar,maçları hep diken üstünde gidiyor ve kolay aldıkları galibiyet nerdeyse yok bizim takımla ilgili çekince var herkeste ama Başakşehire karşı çok ciddi avantajlarımız olduğunu düşünüyorum,takım kesinlikle daha diri ve güçlü onlara nazaran ayrıca geçen seneki pısırık kadrodanda eser yok,Başakşehirin bizi uyutmasına izin vermeyecek çok kaliteli bir kadromuz var cezalılara rağmen,2 sert maçtaki gibi ciddi bir kıyım yaşanmazsa Başakşehiri hak ederek ve rüştümüzü ispatlayarak geçeceğimizi düşünüyorum.Maçla ilgili kaybedeceğimize dair en ufak hissiyatım yok

Geri
Üst Alt