Şampiyonluk Nöbeti

Cevap: Şampiyonluk Nöbeti

uyku tutmuyor. yarın bu saatlerde kızılayda egleniyor olurum heralde :n:

Yarın maçı izlemesem mi acaba ? Garip bi his var içimde :o

Yarın bu zamanlar Kıbrıs Meydanı'nda şampiyonluk kutlamaları yapıcam inşallah. :)

BEnce biz de fener de puan kaybedecek..

Nasıl bir his, izlememen gerekiyorsa izleme bence.

Bilmiyorum ki. Garip bi his var içimde :SS:

Yine totemlerimi yapıp, klasik Metin Oktay parçalı formamı giyip, Allah'ın izniyle gidicem maçı izlemeye. İnşAllah Şampiyon oluruz :ka21:

Klasik Metin Oktay parçalı formamı daha yeni aldım. İlk defa giyicem. İnşAllah uğurlu gelir :)

temkınlı olmakta fayda var ben ezıklerın yarın kazanacagını düsünüyorum trabzon cok baskıya geldı kaldıramayacaklar gibi

Nedense yarinki Trabzon maci icin icim cok rahat yani Ezikler yenemiyecek diye bir his var. Ama bize gelince tedirgin oluyorum Arenada baskiya gelemiyoruz sanki zor gececek.

Sampiyonuz insAllah :)

Yarin bu saat civarlari...

Sampiyonluk nagmeleri, Inletiyor Sampiyonluk Nobeti nidalariyla kutliyacaz:D

fenerbahçe maçında yenileceğimiz içime doğmuştu, trabzon maçınıda tahmin etmiştim. nedensen şuan 3-1lik maçtaki kadar rahatım beşiktaşı yenme konusunda, fenerde puan kaybederse yarın hayırlısıyla kupayı alırız.Tek korkum play offu getiren güçlerin son haftaya sarkıtmak isteyeceklerini düşünmem umarım oyle bir hata yapmazlar çünkü türkiye buna hazır değil

fenerbahçe maçında yenileceğimiz içime doğmuştu, trabzon maçınıda tahmin etmiştim. nedensen şuan 3-1lik maçtaki kadar rahatım beşiktaşı yenme konusunda, fenerde puan kaybederse yarın hayırlısıyla kupayı alırız.Tek korkum play offu getiren güçlerin son haftaya sarkıtmak isteyeceklerini düşünmem umarım oyle bir hata yapmazlar çünkü türkiye buna hazır değil

bu kadar ölümlerden sonra, biraz sıkar.

Haftaya kalırsa şampiyonluk, uyuyamam ..Ciddiyim.

Ben haftaya falan kalırsa cidden kendimden korkuyorum,ölebilirim.:)

Geri
Üst Alt