Şampiyonluk Nöbeti

Cevap: Şampiyonluk Nöbeti

facebooktan ekleyelim birbirimizi olmuyor böyle

200. mesaj benim :cool:

Yarın bir 3lük daha yaparız diğimi genjler.Pompaya devam:ka21:

İlk sayfa olmadı ama bir yerden yerimizi alalım:)

İnşallah şampiyon oluruz...

Ilk adimi attik. Devre arasini lider kapattik. Darisi ikinci devre ve play off'a

devre arasında lider olacağımızı düşünmemiştim ben 2. yarı yapılacak transferler ile ipi göğüsleriz diyordum

[video=youtube;5n0hP3Mbo7Q]https://www.youtube.com/watch?v=5n0hP3Mbo7Q[/video]

nostalji :o

şampiyon olacağımıza eminim. bizi sürükleyecek bi kaç oyuncunun olacağına inanıyorum, 2.yarıda....ama altyapıdan ama gelecek transferler....biz şampiyonluğa koşarken birileri sürünecek.bunu bütün TÜRKİYE görecek.

farkı açalımda bitsin bu iş artık İNŞALLAH

hayırlı geceler ben yokken buralar sessiz oluyor.

Devre arasindaki transferler playoff icin dusunulmeli..

Evet ayni sirada sikeci pislik bir kulup!!! Ama bunun konuyla alaksini anlamadim :)

Bu seneki şampiyonluk o kadar önemli ki.En az 2006'da aldığımız şampiyonluk kadar.

Biz şampiyon olur, fener küme düşer ve şampiyonluğu elinden alınırsa muhteşem olur.

Fener şampiyon olursa düşürüp şampiyonluklarını da elinden alsalar bizim açımızdan onlar eski gücüne kavuşana kadar şampiyonluklar almanın hiçbir anlamı kalmaz

Takımın havası iyi. İnşallah ikinci yarı denyoların talimatı üzere hakemler tarafından doğranmaz, takıma pozitif etki gösterecek bir veya iki adam alırsak ve geçen senelerde şahit olduğumuz -Allah korusun- uzun süreli sakatlıklar olmazsa ipi göğusleri inşallah! :yenieek:

Geri
Üst Alt