Şampiyonluk Nöbeti

Cevap: Galatasaray Futbol Sohbet Başlığı

O konuda bazen provakasyon oluyor.İnananlar inanmayanlar felan atışıyor.Bunu engellemek amacıyla Transfer Nöbeti tadında bir başlık diyebiliriz

Tamam belirtelim o zaman birkaç şey.Eboue gelene kadar Ujfa sağda başlayabilir. Solda Balta'dan başka alternatif yok zaten. Stoperler de belli Semih,Gökhan. Sabri yedekte kalmalı ihtiyacımız olabilir. Orta sahada göbekler belli zaten Melo Selcuk.Takımda şu an sağ açık olarak bi Yiğit var ki o da aslında sol kanat ama neyse. Sol açık Emre olmalı. Riera iyi bir yedek olabilir.Baros'un bi daha ilk 11'de başlayacağını sanmıyorum bugünkü amatörce kırmızı kartından sonra. İleri 2'li de Necati Elmander, kısa zamanda alışmaları zor , çok çalışmaları gerekecek.

Muslera

Ujfa-Semih-Gökhan-Hakan

Yiğit-Melo-Selcuk-Emre

Necati-Elmander​

Tamam belirtelim o zaman birkaç şey.Eboue gelene kadar Ujfa sağda başlayabilir. Solda Balta'dan başka alternatif yok zaten. Stoperler de belli Semih,Gökhan. Sabri yedekte kalmalı ihtiyacımız olabilir. Orta sahada göbekler belli zaten Melo Selcuk.Takımda şu an sağ açık olarak bi Yiğit var ki o da aslında sol kanat ama neyse. Sol açık Emre olmalı. Riera iyi bir yedek olabilir.Baros'un bi daha ilk 11'de başlayacağını sanmıyorum bugünkü amatörce kırmızı kartından sonra. İleri 2'li de Necati Elmander, kısa zamanda alışmaları zor , çok çalışmaları gerekecek.

Muslera

Ujfa-Semih-Gökhan-Hakan

Yiğit-Melo-Selcuk-Emre

Necati-Elmander​

Bu takımda bence herşeye rağmen Engin oynamalı.Orada çalımla gidebilecek tek kişi Melo gözüküyor.Bu da pas yapamadığımız zamanlarda sıkıntı.

keyifler nasıl?

takimda birtane birebir adam gecicek top saklayacak adam yok.

Melo biraz tempo yaptığı zaman orta sahada direk fark ediyor. Bugün uzun süre biraz dalgalı gitti gene, Baros girdikten sonra biraz ağırlığını koydu müthiş paslar çıkardı sonra tekrar kayboldu.

Ciddi ciddi iklime bağlanabilir mi acaba? Adam sıcak havada iyi oynuyor :)

Bence düşüş bu maçta bitecek..Kimse merak etmesin..Biraz Hocada da suç var..Çift forvet sisteminden dönülmemesi lazım..

cok ciddi sorunlar var takimda. heran kopabiliriz. riera , melo, biraz elmander artik oylesine oynuyolar. hele melo rakipleri kucumsuyor. elmandere cok yuklenmemek lazim. cunku ona baya yuklendik. yorgunlugada bagliyorum elmanderi.

9 maclik serinin en onemli parcasi eboue nin falan da donmesi lazim. eboue bizim icin yeni transfer gibi olacak. takim savunmasi yapamiyoruz. sorunda burada basliyor. ayni zamanda bu hucumuda etkiliyor. necati bu acidan elmanderin imdadina yetisebilir. beceri eksikligini elmanderin yaninda cok rahat kapatir. ama necatininde sakatlik sorunlarini unutmamak lazim.

sercan ankaragucune kiralik olarak verilebilirdi

Emre'den bi halt olacağını zannetmiyorum açıkçası. Arda'da gördüğüm şımarıklık, kendini olmuş zannetme modlarını onda görüyorum, ama Arda'da yetenek kıpırtılarının 10da birini görmüyorum.

Tek şansı bu gerçeğin farkına varıp, tavana yapışmış olan kaba etini oradan çekip, eşşekler gibi çalışmak.

Adam geçemiyorsun, şutlarının isabet oranı rezalet, duran topların hepsinin içine ettin. Ne zannediyorsun ulan kendini??? Kendine gel!!!

Fener şu anda bizim yerimizde, biz Fener'in yerinde olsak,adamlar en az 10 puan farkla öndelerdi.

Arada çok büyük yönetim vizyon farkı var.En kötü zamanlarında bile eksik bölgeyi saptıyorlar ve Türkiye'ye getirebilecekleri en iyi forveti getiriyorlar.

Şimdi kimse bana Fener sempatizanı demesin gerçek bu.

Bu takım nasıl bir anda bu hale geldi.. Benim için en büyük sorun bu şu anda.. Takım olarak direncimizi kaybettik. Fizik olarak berbat durumdayız. ne oldu bi anda?

Her takımda böyle düşüşler olabilir, normaldir. En yakın zamanda takımın toparlayacağına inancım sonsuz.

Form düşüklüğü normaldir. Play-offlarda olacağına şimdi olsun yüz kere daha iyi. Yarın Antep macında yavaş yavaş forma gireriz yine inşallah.

~

Bu takım nasıl bir anda bu hale geldi.. Benim için en büyük sorun bu şu anda.. Takım olarak direncimizi kaybettik. Fizik olarak berbat durumdayız. ne oldu bi anda?

Önce Eboue gitti, takımın dengesi bozuldu. Sonra Baros sakatlandı tepetaklak olduk. Çünkü Baros taşıdığı toplarla aslında orta sahanın yapması gerekeni yapıp topu hücum hattına taşıyordu. O a gidince orta sahanın (ve kanatların) acizliği lombak gibi ortaya çıktı.

Bu arada Riera'ya laf edenler, bu maçta Engin Emre ve Elmander'i toplasanız, Bir Riera etmezdi. Adam sürüyle atak geliştirdi, hücumları organize etti.

Geri
Üst Alt