Mehmet Eroğlu

Galatasaray Ağası
Ulubatlı Souness
İddaa risk yönetimi, Süper Lig şampiyonluk oranlarını yeniden güncelledi. Şampiyonluğun favorisi olarak Fenerbahçe gösterilirken Trabzonspor ve Galatasaray'ın oranları sarı-lacivertli takıma yaklaştı. İşte liste..

5e181de066a97c3f877b08e0.jpg

Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi. İddaa risk yönetimi, 3.00'lük oranla Fenerbahçe'yi şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterdi.

İşte şampiyonluk oranları:

3.00 Fenerbahçe

4.50 Trabzonspor

5.50 Galatasaray

5.50 Sivasspor

6.00 Başakşehir

11.00 Beşiktaş

13.00 Alanyaspor

Bir önceki şampiyonluk oranları ise şu şekildeydi:

2.50 Fenerbahçe

4.00 Sivasspor

6.00 Trabzonspor

6.00 Başakşehir

7.00 Galatasaray

15.00 Beşiktaş

Fener ligin 15. cisi falan bile olsa favori gösterilecek adamlar 10 haftadır ilk 3'te yok.

şikeciler kendine çok güveniyor şampiyonluk konusunda.Çünkü 2 nedenleri var 1-çok iyi top oynadıklarına inanıyorlar.2-Bizim çok kötü oynadığımızı düşünüyorlar.Bizim ise tek bir nedenimiz var oda Eğer Galatasaray bir şekilde yarışın içindeyse ve işin ucunda şampoiyonluk varsa bunu alır.Şöyle düşünüyorum o gün febe kötü oynayabilir yada biz bu sezon ki en iyi topumuzu orda oynayabiliriz yani şikecilerin nedenleri meçhul.Oysa ki bizim nedenimiz Genlerimizde olan.Bizim nedenlerimiz Bizi winner yapan sebep.O yüzden ben Şampiyonluğumuza çok inanıyorum

şikeciler kendine çok güveniyor şampiyonluk konusunda.Çünkü 2 nedenleri var 1-çok iyi top oynadıklarına inanıyorlar.2-Bizim çok kötü oynadığımızı düşünüyorlar.Bizim ise tek bir nedenimiz var oda Eğer Galatasaray bir şekilde yarışın içindeyse ve işin ucunda şampoiyonluk varsa bunu alır.Şöyle düşünüyorum o gün febe kötü oynayabilir yada biz bu sezon ki en iyi topumuzu orda oynayabiliriz yani şikecilerin nedenleri meçhul.Oysa ki bizim nedenimiz Genlerimizde olan.Bizim nedenlerimiz Bizi winner yapan sebep.O yüzden ben Şampiyonluğumuza çok inanıyorum
Bunun da müsebbibi biziz sürekli feneri övüp kendimizi kötüleştiğimiz için lakin Ankaragücü maçları filan olmasa tüm bu yaygaraya rağmen liderdik ki hali hazırda fenerle aramızda 1 puan var 😂

Mükerrer editi

Şikecilerin fikstürü çok iyi o yüzden favori bizim fikstür çok zor Sivas Başak Alanya fb gibi deplasmanlarımız var...

Antalya macindan sonra dedik ki, 2. devre ilk 5 hafta kayipsiz gecelim, ondan sonra seyreyleyin gumburtuyu

3 haftasi gecti ve liderle fark 5 puana dustu
Su 2 haftada 6 puani da kazasiz belasiz alalim
Bu arada rakipler birbiriyle oynamaya devam etsin
Fark neredeyse kapanmis olacak
Ondan sonra sirayla gelsinler
Insallah bu seneki sampiyonluk cok baska olacak

Cimbom zoru sever. Son iki sene birebir rakiplerimizi son haftalarda yenerek şampiyon olduk.

Daha çok maç var, bir çok parametre var, çok kere değişir bu oran.
Özellikle FB-GS maçından sonra bir şeyler şekillenmeye başlar.
Biz, derbiye kadar önümüzdeki 2 maçtan 6 puan almaya odaklanalim.

Geri
Üst Alt