Eren Ergene
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2009
- 2.066
- 586
- 1.683
Göztepe ve trabzon dışında çokta korkulacak bir şey yok. bjk biraz akıllı oynarsa febeyi yener bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dk:36 Orkun kırmızı kartGöztepe ve trabzon dışında çokta korkulacak bir şey yok. bjk biraz akıllı oynarsa febeyi yener bence.
Sence .daga bu totemse ok
totem değilse eğer bu ne panik
O sekilde bakmiyorum ben ya hic, yuzde 51 dedigimde artik bir yola girdik sonunu getirecegiz seklinde bakiyorum hep. Yoksa fisktur vs vs diye incik cincik hesap yaptiginda dedigin gibi daha yuksek ihtimal.Şu an bile şansımız %75 falan yaw o 2 depten çıkarsak nasıl 51 olacak
Temkin iyidir tabi de abartmamak da lazım
Tam alman olmuşsun ağabeyO sekilde bakmiyorum ben ya hic, yuzde 51 dedigimde artik bir yola girdik sonunu getirecegiz seklinde bakiyorum hep. Yoksa fisktur vs vs diye incik cincik hesap yaptiginda dedigin gibi daha yuksek ihtimal.
Bendeki tarti olmuyoruz - oluyoruz da artik oluyoruza gecme gibi yani yuzde 51 derken
| 28. Hafta | Trabzonspor (D) | Beşiktaş |
| 29. Hafta | Kocaelispor | Kayserispor (D) |
| 30. Hafta | Gençlerbirliği (D) | Çaykur Rize |
| Hafta | Galatasaray 61 Puan > 82 | Fenerbahçe 57 Puan > 76 |
| 26. Hafta | Başakşehir 3 | Karagümrük (D) 3 |
| 27. Hafta | Göztepe (D) ERT 1 | Gaziantepspor 3 |
| 28. Hafta | Trabzonspor (D) 1 | Beşiktaş 1 |
| 29. Hafta | Kocaelispor 3 | Kayserispor (D) 3 |
| 30. Hafta | Gençlerbirliği (D) 3 | Çaykur Rize 3 |
| 31. Hafta | Fenerbahçe 3 | Galatasaray (D) 0 |
| 32. Hafta | Samsunspor (D) 1 | Başakşehir 1 |
| 33. Hafta | Antalyaspor 3 | Konyaspor (D) 3 |
| 34. Hafta | Kasımpaşa (D) 3 | Eyüpspor 3 |
BJK saçmalamazsa veya hakem doğramazsa FB den rahat puan alır.Göztepe ve trabzon dışında çokta korkulacak bir şey yok. bjk biraz akıllı oynarsa febeyi yener bence.