Şampiyonluk Potasında Kalan Fikstürü Yorumluyoruz

Göztepe ve trabzon dışında çokta korkulacak bir şey yok. bjk biraz akıllı oynarsa febeyi yener bence.

Yorumlayacak bir şey yok. Kalan tüm maçlarına matematiksel olarak şampiyonluk garantilene kadar tam konsantrasyonla çıkacaksın. Onun bunun şikecilerini belli ki son ana kadar yarışta tutacaklar. Kocaeli ve Konyada iptal edilen gollerine bak, dün edilmeyene. Bu kaşmeler her türlü kahpeliği yapacaklar. O yüzden fikstür filan hikaye. Her maçı final gibi oynamak zorundayız.

Önümüzdeki 3 maçtan 7 puan çıkartırsak şampiyon oluruz. febeyi sahamiza gömeriz gibime geliyor

Bir defa herşeyden önce takım full konsantre olmalı. Bjk maçını kazandık ama ikili mücadele oranı %65'e %35 bjk lehine imiş . Bu fecaat bir durum. Öncelikle başak sonrasında Trabzon maçlarını mutlaka kazanmalıyız. İçerdeki fener maçına 4 puanlık avantajla girmeliyiz.

şu feneri yine içerde yenemeyeceksek kapatın kulübü kardeşim fikstür mikstür hikaye 3 puan geride bile derbiye çıksak iğnelere koyup almak lazım presi görünce mala bağlıyorlar

Ben fener maçını final olarak görüyorum
Hesaplamalarıma göre 3 yada 4 puan farkla önde çıkacağız.

Şu an bile şansımız %75 falan yaw o 2 depten çıkarsak nasıl 51 olacak

Temkin iyidir tabi de abartmamak da lazım
O sekilde bakmiyorum ben ya hic, yuzde 51 dedigimde artik bir yola girdik sonunu getirecegiz seklinde bakiyorum hep. Yoksa fisktur vs vs diye incik cincik hesap yaptiginda dedigin gibi daha yuksek ihtimal.

Bendeki tarti olmuyoruz - oluyoruz da artik oluyoruza gecme gibi yani yuzde 51 derken

O sekilde bakmiyorum ben ya hic, yuzde 51 dedigimde artik bir yola girdik sonunu getirecegiz seklinde bakiyorum hep. Yoksa fisktur vs vs diye incik cincik hesap yaptiginda dedigin gibi daha yuksek ihtimal.

Bendeki tarti olmuyoruz - oluyoruz da artik oluyoruza gecme gibi yani yuzde 51 derken
Tam alman olmuşsun ağabey

ertelenecek olan göztepe maçı için oynayacağımız maç haftası da önemli

28. HaftaTrabzonspor (D)Beşiktaş
29. HaftaKocaelisporKayserispor (D)
30. HaftaGençlerbirliği (D)Çaykur Rize

Bu araya bir yere sıkıştırmak zorundalar ,

Gençler maçından sonraki hafta içi zaten TR kupası maçları var , hafta sonu GS fb derbisi var.

Derbiden sonra oynatmak gibi bir hata yapmazlar diye düşünüyorum

Öyle geliyor ki çok çok büyük ihtimal eğer biz liverpoola elenirsek ki öyle olacak gibi

Kocaeli - Gençler arası oynarız gibi

herkes hesap kitap yaparken hala fenerin her maçı kazanacağını falan düşünüyor :D :D dünden dolayı haklıyız ama antalya ve kasımpaşaya puan verdiler. yine takılacaklar.rahat olun. beşiktaş falan güle oynaya kazanır. biz her maça tabi ki son maç gibi çıkıp full konsantre olmalıyız fakat fener daha çok puan kaybeder.

HaftaGalatasaray 61 Puan > 82Fenerbahçe 57 Puan > 76
26. HaftaBaşakşehir 3 Karagümrük (D) 3
27. HaftaGöztepe (D) ERT 1 Gaziantepspor 3
28. HaftaTrabzonspor (D) 1Beşiktaş 1
29. HaftaKocaelispor 3Kayserispor (D) 3
30. HaftaGençlerbirliği (D) 3 Çaykur Rize 3
31. HaftaFenerbahçe 3Galatasaray (D) 0
32. HaftaSamsunspor (D) 1Başakşehir 1
33. HaftaAntalyaspor 3 Konyaspor (D) 3
34. HaftaKasımpaşa (D) 3 Eyüpspor 3

Tarih tekerrürü sever ,

Hesaplamalarıma göre başakşehir 32.haftada bunlara çelme takarak bizi şampiyon ilan edecek

1773049135640.webp

Hesaplarima göre böyle

Osimhen varsa fikstür hesabı yapmaya gerek yok aynı şekilde Barış yine prime dönemine yükseldi şampiyonluk sesleri...

Bu saatten sonra fikstürün bir önemi yok en zor dediğimiz hatta puan kaybı olabilecek bir deplasmandan çıktık.

Kaybedeceğimiz tek puanı bjk ye yazmıştım. Oradan kayıpsız çıkmışsak şampiyon oluruz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl bu kadar rahat oluyorsunuz yahu , totem mi yapıyorsunuz nedir

Ajax geçen sene en büyük 2 rakibi feyenord ve psv yi , içerde dışarda 4 kere tokatladı . lig başından beri 4 kere puan kaybetti sadece

Son 4-5 halta ise altına sıçtı verdi şampiyonluğu 10 puandan

inşallah futbolcularda sizin kadar rahat değildir.

amaaaan nasıl olsa yeneriz , geçeriz kafasında değillerdir umarım .

Geri
Üst Alt