Şampiyonluk Şansımız Bitmiştir

Gürkan Akdeniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
2017'nin gerçeği.
İçerde Beşiktaş'a da yenilir bu takım. 2. bile olamaz.

Dursun, Levent, Riekerink ve sucukçu tayfanın annelerine selam eder, kendilerini doğurdukları için teessüflerimi sunarım.

Lol

Renkdas 2-3 ay önce bitmişti zaten son dönem hastanın bir umut döner de triathlon şampiyonu olur mu acaba gibi bir hayalden ibaretti olan biten

sent by note 7 #fireinthehole

takımı tek 1 oyuncunun üstüne kurarsan böyle olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

riekerink gittiğinde işler değişir yine

bu jor ile derbi de kazanamayız

bu akşam gönderilmeli

Zaten devre arasında hoca değişikliği yapmayıp, 1 orta saha ve adam gibi bir stoper almayarak bitirmiştik.

Hiçbir kilit maçı alama,buna rağmen rakipler sana ikram oğlu ikram yapsın sen onu da tep 1 puan bile alama.Şampiyonluk gitti bari yönetim ve Riekerink defolup gitse bu saatten sonra tek teselli o olur.

takim stoper, orta saha, sag bek, santrafor diye bagiriyor.

her kesilen orta gol oluyor. sen gidiyorsun bir bucuk metre boyunda yetersiz yerli stoper aliyorsun adam oynayamiyor.

gidiyorsun takimin en iyi bolgesi olan sol kanata adam aliyorsun.

sonra yok 65 milyonmus kiviriyorsun.

defolun gidin hepiniz. pislikler.

hakan balta, sabri ve rikelink denen hoca bozuntusu gönderilir yada oynatılmazsa şampiyon oluruz karalar bağlamayın

yapma yaw
sneijder sakatken josueyi ikinci yarinin sonunda oyuna alan Y bey ile ne sampiyonu olacaktikki zaten

Son düzenleme:
Yemin ediyorum şu hoca gidince uçucaz kaçıcaz kafasını anlamıyorum ne yiyip içiyorsunuz yönetim değişmeli gelen yeni yönetim hocası ile gelecek zaten. Riekerink gidince bu kafa bile vuramayan acizler kafa topuna mı çıkacak sanki 10 metreye boş adama pas atamayan adamlar top oynuyor lan takımımızda şaka gibi, gerçekten küçülmeye gidelim ya bu oyuncuların hiç biri bu paraları hak etmiyor.

bir kaç yöneticinin tarkatlanıp riekerinke saldırılması falan gerekiyor artık prandelli döneminden vasat haldeyiz

bitmedi çünkü hiç başlamadı :D ben vodafone arena bjk maçından sonra bitirdim ne td den bir mok olur ne de takımdan yönetimi söylemeye gerek yok baştan sona skandal zaten

Geri
Üst Alt