Şampiyonluk Yolunda Üçüncü Forma

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
fffcfdf7480d4a71bc53a509f2c13b85.jpeg

2015-2016 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nunda Galatasaray 21. şampiyonluk yolunda üçüncü formasını satışa çıkardı.

Mor ve gri renge sahip formamız bu sene içinde giyeceğimiz üçüncü forma olacak. Diğer iki formamız ise beyaz ve parçalıydı.

3. FORMAMIZ SATIŞTA ! #4YıldızlıTekBüyük

776866-562 GS M SS 3RD STADIUM JSY - NIKE FOOTBALL > Futbol Formaları

PORTAL HABERİ

sarı yada kırmızı forma çıkarmak çok mu zor yahu nedir her sene mor forma bir ara turuncu forma vardı çok iyidi

ya bu ne ucube fiorentina forması gibi..Bizimkilerin forma kesimi çok güzel genel anlamda tasarım işinde tam bir felaket

Guzel duruyor bence, tabiki gercekte gormek lazim ozaman daha net anlasilir.

Bu mor forma takıntısı ne yav

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turuncu ve sarıdan yanayım

Bu kacinci mor forma oldu böyle. Komple sari ya da komple kirmizi forma olsun artik.

Ya da Roma'nin ücüncü formasi vardi onun aynisini bize yapsalar cok cok güzel dururdu.

ro16003.jpg

Barca,Inter,Roma ve bizim forma hepsi ayni. Adamlar barcaya bile katalogdan formayı yapistiriyor hic bir takima ozel forma yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 formamızı da gayet güzel buluyorum.nike bu sene sınıfı geçmiştir.

Barca,Inter,Roma ve bizim forma hepsi ayni. Adamlar barcaya bile katalogdan formayı yapistiriyor hic bir takima ozel forma yok

Zaten sadece bu takimlarin ilk formalari takimlara özel oluyor. 3.formalar hepsinde ayni zaten renk disinda.

Elit kategori olayi vardi sanirim, elit kategorideki takimlara (bunlarin sayisi ne kadar bilmiyorum) özel forma tasarimlari oluyordu.

Mesela Trabzon'un sponsoru da Nike ama onlarin her formasi katalog formasi. Benim oynadigim amatör takim icin forma siparisi yapacaktik ve kataloglari dolasiyorduk orada Trabzon'un Akhisar'in Kasimpasa'nin falan formalari vardi bütün tabi sponsorsuz ve kulüp logosuz.

Yanilmiyorsam biz de elit kategoride yer aliyorduk, bu elit kategori de 20 takim var diye okumustum ve bu 20 takim arasinda bir de en cok forma satan kulüpler diye ayriliyordu Barceona, Paris, Inter vs diye.

Diğer turizm merkezlerini bilmem ama Marmaris'te geçen ay çarşıdaki formacılarda satışa sunulmuştu bile. Formalar daha kulüp tarafından piyasaya sunulmadan çakmasını üretip satıyorlar bile. Öyle de pişkinler..

şunun gibi 3.forma gelmedi

sarı forma kırmızı şortla efsane bişeydi be

dXDWBZ.jpg

katalog degil

elit takimlar GS,city,barca ve birkac daha ayni formalari aliyorlar. Bir sene sonra bizim giyidigimiz formalar kataloga düsüyor

Keşke turuncu forma gelse Harry kewell styla

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt