Şampiyonluk Yolunda Üçüncü Forma

Zaten sadece bu takimlarin ilk formalari takimlara özel oluyor. 3.formalar hepsinde ayni zaten renk disinda.

Elit kategori olayi vardi sanirim, elit kategorideki takimlara (bunlarin sayisi ne kadar bilmiyorum) özel forma tasarimlari oluyordu.

Mesela Trabzon'un sponsoru da Nike ama onlarin her formasi katalog formasi. Benim oynadigim amatör takim icin forma siparisi yapacaktik ve kataloglari dolasiyorduk orada Trabzon'un Akhisar'in Kasimpasa'nin falan formalari vardi bütün tabi sponsorsuz ve kulüp logosuz.

Yanilmiyorsam biz de elit kategoride yer aliyorduk, bu elit kategori de 20 takim var diye okumustum ve bu 20 takim arasinda bir de en cok forma satan kulüpler diye ayriliyordu Barceona, Paris, Inter vs diye.
Benim bildigim elit kategoride yer almiyoruz. Bunu gecen sezonki forma tasarimi olan bir konuda bir renktas aciklik getirmisti ozel yakin cekim fotograflar ile. Dikisleri degisik oluyormus formanin.

şunun gibi 3.forma gelmedi

sarı forma kırmızı şortla efsane bişeydi be

dXDWBZ.jpg

efso

yönetim bu formayı çıkararak neyi amaçlamış acaba bıktık morunuzdan yeter be kardeşim taraftara sorun birkerede şu renk forma işlerini

Alan olur mu acaba..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

turkuaz forma çıkarmalıyız mor filan yalan dolan

2003-2.jpg

Hay sizin morunuzada sizede allahin serefsizleri

Morunuza koyayim yeter beee

Rengimiz sari kirmizi onun bunun ....

Ben bu bize forma tasarimi yapan elemanin gsli oldugunu sanmiyorum
Bi truva söz konusu COK NET

Morunuzu tekrar s..........

ne formaydı bee.. birde somon renglisi vardı bunun ssdasdsdsas

fft99_mf1174787.Jpeg

resized_f8f13-c2594337eskigslimustafakocabeyhakansukurle6914268_6201_m.jpg

parçalı sarımızı iyice turuncuya çevirdiniz bari Orjinal sarımız tonunda sapsarı bir formamız olsun çorabına kadar.

nerden giriyorlar böyle saçmalıklara anlamıyorum ne gerek var ya bu renkte formamı olur adama gülerler.

O somon bende var çıkardım şimdi dolaptan. Arkasında da şimdi sevmediğim birisinin ismi yazılı..

d5091cbb8ff0b84d360ceac96609cb36.jpg

617ad60f91904aa991db470a07c76a7a.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ortadaki ASLAN figürünün çanakkale eşrafından saygıdeğer kedi babası eski üyemiz sn. Ahmet Kolkoparan tarafından adnan polata sunulmuş bir öneri olduğunu biliyormuydunuz?

Geri
Üst Alt