- 26 Eylül 2012
- 118.733
- 66.935
- 4.818
ortadaki ASLAN figürünün çanakkale eşrafından saygıdeğer kedi babası eski üyemiz sn. Ahmet Kolkoparan tarafından adnan polata sunulmuş bir öneri olduğunu biliyormuydunuz?
Yok bilmiyordum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortadaki ASLAN figürünün çanakkale eşrafından saygıdeğer kedi babası eski üyemiz sn. Ahmet Kolkoparan tarafından adnan polata sunulmuş bir öneri olduğunu biliyormuydunuz?
ii snSA nassiniz insallah
Benim bildigim elit kategoride yer almiyoruz. Bunu gecen sezonki forma tasarimi olan bir konuda bir renktas aciklik getirmisti ozel yakin cekim fotograflar ile. Dikisleri degisik oluyormus formanin.
Bence son senelerin en güzel formasi 13/14 parcalisi. O kadar begenmistim ki 2 tane almistim. Birinde Drogba birinde Sneijder yaziyor.
Bence son senelerin en güzel forması net bu seneki parçalı.
Ben alisamadim bir türlü. 13/14 formasini ilk gördügüm an direkt begenmistim zaten.
Store cidden rezalet. Girdim 45 dakika bişeyler baktım. Sırf destek olsun diye alacağım dedim ama beğenemedim hiçbirşey. Bilmiyoruz bu işi.
simdi kumeye duseriz bak
Hakikaten drogbaya çok yakışıyordu koyu tonlu bu forma bende 12 No'lu forması varSon yıllardaki favorim Drogba'yla özdeşleştirdiğim kırmızılı parçalı. Geçmiş yıllardaki sarı ve turuncu formalar da iyiydi yine.
![]()