Şampiyonluk Yolunda Üçüncü Forma

Bu formayi tasarlayanin ............ ona onay verenin ........... yapimda ve sununmda emegi gecenin.... bu rengi dusunenin...... morun...
...... alayinin........!

Ii forumlar

Bence son senelerin en güzel formasi 13/14 parcalisi. O kadar begenmistim ki 2 tane almistim. Birinde Drogba birinde Sneijder yaziyor.

Turuncu formanın tekrar çıkmaması müthiş 1 başarısızlık

Turuncu daha iyi olurdu ama ben mor formayida seviyorum.
Anlamiyorum bu mora karsi tepkiyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim bildigim elit kategoride yer almiyoruz. Bunu gecen sezonki forma tasarimi olan bir konuda bir renktas aciklik getirmisti ozel yakin cekim fotograflar ile. Dikisleri degisik oluyormus formanin.

yer aliyoruz. Gecen sezonun formalarini kiyaslamislardi. Barca city bizim ve romanin aynisiydi ( hani kollari siyah gerisi kirmizi olan )

elitlerin konfeksiyonu farklı arkadaşlar o yüzden dikişlerde fark olabilir.

Bende beğendim bu mor formayı çok kötü durmamış....

2 gözüm kapalı şekilde mor formamıza bakıyorum şuan aslında hiç fena değilmiş açıkcası..:(

Store cidden rezalet. Girdim 45 dakika bişeyler baktım. Sırf destek olsun diye alacağım dedim ama beğenemedim hiçbirşey. Bilmiyoruz bu işi.

galatasaray_formal_harry_kewell.jpg

Şunun farklı bir modelini çıkarsalar ya seneye çok güzeldi

Son yıllardaki favorim Drogba'yla özdeşleştirdiğim kırmızılı parçalı. Geçmiş yıllardaki sarı ve turuncu formalar da iyiydi yine.

znLlDg.jpg

Son yıllardaki favorim Drogba'yla özdeşleştirdiğim kırmızılı parçalı. Geçmiş yıllardaki sarı ve turuncu formalar da iyiydi yine.

znLlDg.jpg
Hakikaten drogbaya çok yakışıyordu koyu tonlu bu forma bende 12 No'lu forması var

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt