- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Ligin ilk devresinde kağıt üzerindeki zayıf ama taktik olarak verilen görevleri yerine getiren oyuncularımızla güzel işler yaparken bu fikirden uzaklaşmış gibiydim. Ancak bugün anladım ki ligde atanın iyi tutanın da iyi oluyorsa bir yerlere bir şekilde geliyorsun. Beşiktaş kaç haftadır ne oynuyor ne yapıyor fener orta kesip kafa vuruyor biz halen ilk 11 oturtamamışız rahat kazandığımız maç hatırlayamıyorum. Hatay'dan fark yedikten sonra ersun yanal iki taktik değişikliği ile kulüp tarihinin yenilmezlik serisini falan kırıyor. Küme düşmesi gereken takımlarla maçları dışında baskılı oyun oynayan şampiyonluğa oynayan takım yok goller ya rakip savunma hatasından ya duran toplardan geliyor. Ligimiz ne zamandan beri bu kadar vasat oldu. Zaten topun oyunda kalma süresi çok düşük yere yatan kalkmıyor böyle olunca da sistem falan tamamen gereksiz oluyor, zaten uygulayan bir şeyler yapmaya çalışan da yok koskoca süper lig ayağı iyi duran topçulara bakıyor. Bu saatten sonra kim şampiyon olur bilinmez ama kalecisi net pozisyonları çıkartan duran toptan en fazla gol atan takım ligi süpürür gibi geliyor. Ondan sonrası zaten malumun ilamı avrupada son 40 küsur maçta şu kadar galibiyet...