- 16 Haziran 2010
- 190.932
- 133.707
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sony sensörden ziyade panellerinde daha başarılı , kendi telefonlarında bir türlü kamerayı oturtamadı embesil herifler.
overall bence en iyi çekimler iphone'da.
şu an samsung s8 iphone 7'i burun farkıyla geçiyor , bence iphone 8 çok daha iyi bir kamera ile zirveye yerleşecektir.
Testlerde samsung S8 daha iyi hatta 7edge de geçiyor ama bana iphone 7 çekimleri daha doğal geliyor7 Plus şuan kamera konusunda en iyi telefon tartışması bile olmaz.
Nikon ile çekiyormuşsun gibi hava katıyor o derece optik zoom var.
YouTube
henüz eksik olmasına rağmen daha iyi gibi duruyor.
Samsung Türkiye 2018'in ilk çeyreğine kadar Türkçe desteği kullanıcılarına sunmak istiyormuş.
benden zeki duruyor lan bu bix
ama sadece ingilizce ve japonca dil destegi mevcut su anda
lan olm :asd22:
türkçe için çalışmalar başlamış knk. 2017 sonu, yetişmezse 2018 başında kullanıcıya sunacaklar. aynı şekilde diğer dillerde 2018de gelir.
güzel bir sey aslinda
sol tarafta ekstra bir tusu olmasa cok daha güzel olurdu ama
bazen yanlislikla basiyorum bix aciliyor kendiliginden
sinir bozucu olabiliyor
onun yerine oraya baska bir kisayol koyabilsek keske
güzel bir sey aslinda
sol tarafta ekstra bir tusu olmasa cok daha güzel olurdu ama
bazen yanlislikla basiyorum bix aciliyor kendiliginden
sinir bozucu olabiliyor
onun yerine oraya baska bir kisayol koyabilsek keske
Özellik olarak siri'yi geçer bixby. Mesela bir eşya var fotoğrafını cek bixby sana kaç para nereden alırsın gibi özellikleri sunuyor.
Bence Bixby'in ustune koyarlarsa yazılım olarak baya öne geçmiş olur apple a göre.
Bilemiyorum o tuş eşiminde canını sıkıyor pat diye bixby çıkıyo. Kapatmak istesek varmı öyle bi özellik ?
Note 8 icin de beklemekteyim.Android pie ve yeni arayüz olan One Ui ile cihaz yağ gibi akmaya başladı. acayip bir şey oldu. kameraya portre atarlar diye bekledim ama atmamışlar.
Şubat 15'de tam sürüm verilecek.