Samsung Galaxy S8 ve S8+ Resmen Tanıtıldı!

Telefonu eline alınca beklentin düşüyor.

Plus iyi ancak normal S8 kasası itibariyle çok küçük duruyor ekranı sanki 4.6'' gibi geliyor. Beğenmedim ben.

Ekstra bir özellik de yok cihazda ekran ppi'si şaşırtmıyor, parlıklık düşük, kamera standart samsung kamerası.

4000TL edecek bir telefon değil yani.

Hiç bir telefon 4000TL etmez zaten orası ayrı da.

Seneye bu zamanlar 1500TL civarına düşer fiyatı. O zaman belki alınır.

Samsung Hızlı Şarj özelliğine sahip 5100 mAh kapasiteli harici batarya çözümü ile Samsung Galaxy S8 akıllı telefonlar kullanıcılarını yarı yolda bırakmayacak.

galaxy-s8-5100-mah-harici-batarya-01.jpg

Galaxy S8 için harici batarya çözümü

5100 mAh kapasiteye sahip harici batarya ile neredeyse tüm yeni akıllı telefonların yüzde 0’dan 100’e 2 defa tam şarj edilebileceği ifade ediliyor. Tabii ki bu, benzer kapasiteye sahip çoğu taşınabilir harici batarya çözümü için standart haline gelmiş bir iddia. Kalan şarj miktarını ise ürünün üzerinde yer alan LED güç göstergesi yoluyla öğrenmeniz mümkün.

galaxy-s8-5100-mah-harici-batarya-02.jpg

Hem USB Type-C portu hem de dahili pili şarj etmek için standart USB portu ile birlikte gelen ürünle beraber USB Type-C’den microUSB’ye dönüştürücü de beraber geliyor. Bu anlamda daha eski akıllı telefonlara sahip olanların da sorunu çözülmüş oluyor.

Samsung Hızlı Şarj desteği sunan cihazlarla da uyumlu olan ürün, bu desteğe sahip olmayanlar içinse standart 2A çıkışına sahip. Bu sayede cihazlar standart USB şarj seçeneklerine göre 1.5 kat daha hızlı şarj edilebiliyor. Kolay taşınması için ipi de kutusundan çıkan harici batarya, lacivert ve gümüş renk seçenekleri sunuyor.

EB-PG950CSEGUS model numarasına sahip ürünün yurtdışı fiyatı 59.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

@Melih Sönmez

lazim olabilir..

Son düzenleme:
sony sensörden ziyade panellerinde daha başarılı , kendi telefonlarında bir türlü kamerayı oturtamadı embesil herifler.

overall bence en iyi çekimler iphone'da.

şu an samsung s8 iphone 7'i burun farkıyla geçiyor , bence iphone 8 çok daha iyi bir kamera ile zirveye yerleşecektir.

7 Plus şuan kamera konusunda en iyi telefon tartışması bile olmaz.

Nikon ile çekiyormuşsun gibi hava katıyor o derece optik zoom var.

YouTube

henüz eksik olmasına rağmen daha iyi gibi duruyor.

Samsung Türkiye 2018'in ilk çeyreğine kadar Türkçe desteği kullanıcılarına sunmak istiyormuş.

benden zeki duruyor lan bu bix
ama sadece ingilizce ve japonca dil destegi mevcut su anda

lan olm :asd22:

türkçe için çalışmalar başlamış knk. 2017 sonu, yetişmezse 2018 başında kullanıcıya sunacaklar. aynı şekilde diğer dillerde 2018de gelir.

lan olm :asd22:

türkçe için çalışmalar başlamış knk. 2017 sonu, yetişmezse 2018 başında kullanıcıya sunacaklar. aynı şekilde diğer dillerde 2018de gelir.

güzel bir sey aslinda
sol tarafta ekstra bir tusu olmasa cok daha güzel olurdu ama
bazen yanlislikla basiyorum bix aciliyor kendiliginden
sinir bozucu olabiliyor
onun yerine oraya baska bir kisayol koyabilsek keske

güzel bir sey aslinda
sinir bozucu olabiliyor

Özellik olarak siri'yi geçer bixby. Mesela bir eşya var fotoğrafını cek bixby sana kaç para nereden alırsın gibi özellikleri sunuyor.

Bence Bixby'in ustune koyarlarsa yazılım olarak baya öne geçmiş olur apple a göre.

Bilemiyorum o tuş eşiminde canını sıkıyor pat diye bixby çıkıyo. Kapatmak istesek varmı öyle bi özellik ?

güzel bir sey aslinda
sinir bozucu olabiliyor

Özellik olarak siri'yi geçer bixby. Mesela bir eşya var fotoğrafını cek bixby sana kaç para nereden alırsın gibi özellikleri sunuyor.

Bence Bixby'in ustune koyarlarsa yazılım olarak baya öne geçmiş olur apple a göre.

Bilemiyorum o tuş eşiminde canını sıkıyor pat diye bixby çıkıyo. Kapatmak istesek varmı öyle bi özellik ?

How to Remap the Galaxy S8’s Bixby Button (Without Rooting)

İsterse s100 çıkarsın Samsung benim gözümde en kötü telefon markasıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aşırı derecede çabuk düşüyor fiyatı.

5a561b09b4206ee0ecbc42996764ed70.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Oreo guncellemesi geldi.

Sömürün.

Android pie ve yeni arayüz olan One Ui ile cihaz yağ gibi akmaya başladı. acayip bir şey oldu. kameraya portre atarlar diye bekledim ama atmamışlar.

Şubat 15'de tam sürüm verilecek.

Android pie ve yeni arayüz olan One Ui ile cihaz yağ gibi akmaya başladı. acayip bir şey oldu. kameraya portre atarlar diye bekledim ama atmamışlar.

Şubat 15'de tam sürüm verilecek.
Note 8 icin de beklemekteyim.

Geri
Üst Alt