Bunların müritleri yine alacağı için problem yok.
Yıllarca bildiğiniz giriş seviye donanımlı telefonları amiral gemisi fiyatına sattılar. Daha yeni yeni adam akıllı RAM, batarya filan koymaya başladılar.
Benim halihazırda kullandığım ve zamanında 550 TL'ye 2013 yılında alınan giriş seviyesi GM Discovery'de 1800 m/ah batarya ve 1.5 GB RAM var, Iphone 8'de 1960 m/ah batarya ve 2 GB RAM var. Apple müritlerine sorsan bu "agbiii apple bu donanımla bile android'lerden eyi yov " der ama niye 650 dolarlık telefona giriş seviye android telefon donanımı koyuyorlar dediğindr hebele hübele yapıyorlar.
650-700 dolar para verdikleri telefonların yanında amele gibi powerbank taşıdılar yıllarca.
1100 dolara satılan IPhone 11 Pro Max'in maliyeti 490 dolar filan. Diger modellerinin kar marjına değinmek bile abes olur.
Ama müstehak. Keriz buldun mu silkeleyeceksin. Helal olsun adamlara. Ben şahsen Apple'ı destekliyorum. Dünyada bu kadar enayi varken paralarını sövüşlememek enayilik olur asıl. Zaten halihazırda Iphone kullanan aklı başında adamlar android'e geçeli yıllar oluyor. Android telefonların zamanla ağırlaşma problemi çözüleli 7383949 yıl olduğu için, aklı başında Iphone kullanıcıları bile Android'e geçti. Kalan kullanıcıları yüzde 99 oranla gösteriş budalası müritleri ve yüzde 1'lik filan bir kesim olsa da IOS alışkanlığından vazgeçemeyenler.