Haber Samsunspor Başkanı Yıldırım: "Galatasaray'ı yenecek bir oyun sergileyemedik"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1744403664849.webp

Reeder Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Galatasaray'ı yenecek bir oyun sergileyemedik. Maça çok iyi başladık. Güzel de gol bulduk. Bize göre ofsayt değildi. Nasıl bir çizgi çizdiler! Buldular bir sebep. Buz gibi golümüzü iptal ettiler. Ondan sonra biz çok istedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Galatasaray bir karambolde iyi bir gol buldu. Kalecinin yapacağı bir şey yoktu. İlk yarı öyle bitti. İkinci yarının başında golü yedik. Ondan sonra Samsunspor'un gücü bu kadar. Kadromuz çok dar. 3 sakatımız vardı. 2'si ilk 11 oyuncusu. Yerini dolduramadık. Ligin sonuna kadar Avrupa hayalimizi kovalayacağız."

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Biz çok istememize rağmen Galatasaray bizden daha fazla istemiş ve çalışmış. Sonuçta Galatasaray istediği 3 puanı aldı. Onları tebrik ediyoruz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Çok üzüldük. Maç öncesi oyuncularımla özel görüşmeler yaptım. Toplu görüşme yaptım. Herkes hazırdı. İnanılmaz istek vardı. Ancak bugün istediklerimizi yapamadık. Bu da Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Ligin birincisini yenmek kolay değil. Denedik ve çok istedik ama olmadı."

Robert beyin trollugunu kutlarım

Çok konuşuyor ama adam dursun denilen herif gibi takımını satmıyor tff baskanina

Çok konuşuyor ama adam dursun denilen herif gibi takımını satmıyor tff baskanina

3 tane penaltımız verilmemiş ve 3 tane sarı kartla alakası olmayan kartlar görmüşüz ama tek bir kelime eden yöneticimiz yok her zamanki gibi.
Tabiki satılmış medya “Galatasaray hakem hatasıyla kazandı” algısı yapmaya devam edecektir.

YÖNETİM İSTİFA

Kes baskanim. Bize 6p verip febeden 4 p almandan raziyiz ama

3 tane penaltımız verilmemiş ve 3 tane sarı kartla alakası olmayan kartlar görmüşüz ama tek bir kelime eden yöneticimiz yok her zamanki gibi.
Tabiki satılmış medya “Galatasaray hakem hatasıyla kazandı” algısı yapmaya devam edecektir.

YÖNETİM İSTİFA
Maçta tek 1 hakem hatası yok hangi sığır diyor onu ,ofsayt gol ise onu zaten yarı otomatik bile gösterdi
3 penaltıda bence en neti torreira pozisyonu var cagirmaliydi

Yoneticilerde kavukcu gibi gs li adamlar var bence dursun denen herif baskiliyor bence haciosman 2 ay önce buna ayar çektiğinden beri ikiside kafasını kuma gömdü

Bu da Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Ligin birincisini yenmek kolay değil. Denedik ve çok istedik ama olmadı."

YÖNETİM İSTİFA
3 penaltı hangileri ya? Torreira vardı bence bi

Ofsaty çizgisini kıçına sok şerefsiz.
10 kişi kapandığın ezik ezik top oynayıp ezildiğin maçtan sonra üstüne böyle rezil hakem performansından sonra konuşmaya utanır adam.
Ananızı bellediler kadıköyde sesin çıkmadı.Yaranmaya çalıştın koça fbye.
Al bunu vur ads başkanına.Şaklaban adamlar.
Gidin koçunuzu yalayın..
İğrendim lan şu adamlar yüzünden medyadaki şerefsizler yüzünden türk futbolundan.

Geri
Üst Alt