- 20 Mayıs 2019
- 8.396
- 6.978
- 1.218
Yüksel Yıldırım: "Siz benim maç sattığımı mı düşünüyorsunuz? Fenerbahçeliler kendileri nasılsa karşıdakini de öyle görüyor!"
Yüksel Yıldırım: “Fenerbahçeli taraftarlar bana mobese'ye bile konuşuyor diyor! Terbiyesiz bu Fenerbahçe taraftarı!"
Yüksel Yıldırım: "Yarın güvenliğim için Fenerbahçe maçına gitmeyeceğim"
Yüksel Yıldırım: “Biz daha yıllarca bu akıl-beyin işini konuşacağız demek ki! Birileri başarıyı hazmedemiyor. Başarılı bir başkanım. Samsunspor'u bu yoklukta üçüncü sıraya getirdim. Karşımızda tir tir titriyorlar! Demek ki insanlar Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe'den başka bir takım görmek istemiyorlar!"
Yüksel Yıldırım: “Türkiye'de beni Fenerbahçe düşmanı yaptılar! Ne yaptım ben? Maç mı sattım? Ne açıkladım? Fenerbahçe'nin medyası ve Fenerbahçe muhabirleri beni paramparça ediyor. Ben ne yaptım? Samsunspor, Galatasaray'ı yenemeyince olay oluyor. Hemen diyorlar ki, 'Samsunspor'u göreceğiz Galatasaray maçında nasıl oynayacak!" diye. Niye böyle bir baskı yaşıyoruz biz?"
Yüksel Yıldırım: "Şimdi öyle bir şeyler söyleyeceğim Türkiye karışacak ya! Alanyaspor’un kalecisi eski Fenerli yedi golü. Hadi biz şimdi…"
Yüksel Yıldırım: “Kulüpler Birliği grubuna attığım videoda ben Jose Mourinho'yu göklere çıkarttım, millet beni yerin dibine soktu. Türkiye'de benim anlaşılma şansım sıfır, salak bir başkan oldum ben!”
Son düzenleme: