Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Ali Koç'u çok seviyorum, keşke şampiyon olsa"

Abi arada keşke sussan ya.

Türkiye şartlarında son derece normal demeçler. Burada işler böyle...

Çantalar ulaşmış anlaşılan.

Gerçekten iğrenç bir lig.

Cok seviyosan al evde besle baskan

Murat Sancak denilen şovmen gitti bu geldi sanırım lige. Her dönem var böyle değişik bir model.

Sabancı'lar , Koç'lar övmüyor kendini bu kadar. Yok para ile işim yok falan gibi gevşek konuşmalar.

Orada araya girip " peki hakemler ve Tff de sizin gibi fenerin şampiyon olmasını mı istiyor" diye soran gerçek Galatasaraylı birisi olmalıydı
Bence bu 1 - 2 yıl Levent Tüzemen haricinde tvye çıkan her gazeteci sınıfta kaldı. Yönetimi söylemeye gerek yok

Bu sene çıkıp ta hiç biri Galatasaray’a haksızlık yapılıyor demedi hepsi yalı çocuğunu destekliyor.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım:

“Böyle şey olmaz. Kimse göz göre göre maç satmaz!

Ben yarın Galatasaray’a yenileceksiniz desem oyuncular inadına oynar ve tüm Türkiye’ye söylerler başkan böyle böyle dedi diye.

Ben bu kadar salak olabilir miyim?”

Tansiyonu seviyor başkan.

Şizofren
Adam iki cümlede kendi kendini çeliyor

Gece yarısı yine X hesabından paylaşım yapmış. Galatasaray maçları öncesi bu anadolu kulüplerinin şirazesi kayıyor.

Bu kadar bilenmeye karşı artık bizim takım ekstra motivasyonla çıkmalı sahaya.

Gece yarısı yine X hesabından paylaşım yapmış. Galatasaray maçları öncesi bu anadolu kulüplerinin şirazesi kayıyor.

Bu kadar bilenmeye karşı artık bizim takım ekstra motivasyonla çıkmalı sahaya.
Yeni gelin sendromu

Bize karşı bilense ne olur bilenmese ne olur sanki sahaya başkanları çıkacak Fener maçındaki motivasyon ile çıkacak Galatasaray'ımızın önünde hiç kimse duramaz.

Geri
Üst Alt