Haber Samsunspor: "Bizim kritik maçlarımıza da yabancı hakemin verilmesini istiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1740584333229.webp

Samsunspor;

"24 Şubat 2025 tarihinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasına atanan yabancı hakem Slavko Vincic, adil ve tutarlı yönetimiyle örnek bir performans sergilemiştir. Bu doğrultuda, ilgili karşılaşmaya yabancı hakem atanması kararını memnuniyetle karşıladığımızı belirterek Federasyonumuzu tebrik ederiz. Kulübümüz, Süper Lig'de üçüncü sırada yer almakta olup Avrupa kupalarına katılım mücadelesini sürdürmektedir. Sezonun son haftalarına yaklaşırken haklarımızın korunması adına müsabakalarda adil ve tutarlı bir saha yönetimi sağlanmasını talep ediyoruz."

"Bu çerçevede, Fenerbahçe-Samsunspor, Samsunspor-Galatasaray ve Trabzonspor-Samsunspor maçlarını yabancı hakemin yönetmesini istiyoruz. Türk futbolunun şeffaf, güvenilir ve adil bir ortamda yönetilmesi adına, kritik maçlarda yabancı hakem uygulamasının devam etmesi gerektiğine inanıyor ve konunun takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyoruz."

Dahada yabancı hakem gelmez fb nin en zor deplasmanına geldi işi görüldü..

Bu haftadan sonra bol bol milliyetçilik goygoyu dinleriz..Bizim hakemlerimize ayıp değil mi,Türk çocuklarına ayıp ediliyor falan diye..Sivasspor bugün paylaşmış işte yabancı hakem istemiyoruz diye..Fenerin işi görüldü çünkü..

butun anadolu takimlari kadikoydeki fener macina yabanci hakem istemeli

Okan hoca hangi nedenle tepki koydu bilmiyorum ama tüm hakemler yabancı olmalı tabi hepsi fifa kokartlı şartıyla

Yerli hakemlerin çoğunun etiketi var

Oglum salak mısın samsun gösterme amaçlı fifa kokartli hakem getirdiler bidaha gelecek yabancı hakem boktan insanlar olacak

umarim maciniza ingilizce bilmeyen hakem atarlar :D

Turk cocuklarina ayip ediliyor

neden yabanci hakem istiyorsunuz.

Hic yakistira madim. 😊

karı ihonun yönetici olduğu lig bu kadar olur

Bu şerefsizlere göre bizim maçı adil yönetmiş vincic denen kepaze.
Ne olacak kendi taraftarımızın beğendiği ortamda bize herşey müstehak.

Şu yerli hakemler sayesinde göstere göstere kollanarak lig yarışında tutulan namussuzlar sırf algı yaparak yabancı hakem istiyoruz diye açıklama yapıyor.Öyle omurgasız öyle katıksız evlatları bunlar.Ama ayakta alkışlıyorum bunları.Herşey apaçık ortadayken bizim iç saha maçımıza yabancı hakem getirmeyi başardılar.
.Bunları rezil edecek o kadar nokta varki
Ama işte başımızda başkan yok yönetici yok..

Mal herifler kendi elleriyle kaos yarattı, çok da güzel oldu.

Diğer takımlar beni hiç ilgilendirmiyor ama bundan sonra bizim ve şikecilerin tüm maçlarını full yabancı hakem yönetmeli.

Geri
Üst Alt