Haber Samsunspor: "Bizim kritik maçlarımıza da yabancı hakemin verilmesini istiyoruz"

Samsunun, Trabzonun falan kafasına vururlar "susun! Birde başımıza yabancı hakem çıkarmayın" diye.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hakemi beğenmedim. Sürekli fener lehine faul çalıp durdu. Bunu bir Türk hakem yapmış olsaydı herkes yine şikayet edecekti. Buna rağmen eşşekbahçe doğru düzgün pozisyona bile giremedi.

Yerli hakemlerimize hemen suriye pasaportu çıkartalım derim
Önünü alaamayacağuzz

Max 3 sene sonra kume dusecen ne anlatıyon yav

Cevap veren çıkmaz buna nasılsa keyfi yönetilen, yan char hükmünde bir tff mevcut

Norveç Isveç ligi tatil. 2 tane de Alman bulalım

Bundan sonra Tff her maçı yabancı hakeme yönettirmek zorunda. Sen Türk hakemine güvenmediğini beyan ettin ve oyun oynanırken kuralı değiştirdin tamam olağanüstü durumdu yapılması gerekiyordu falan denir. Lakin 1 haftada Türk hakemlerine güncelleme gelmeyeceğine göre bu güvenilmeyecek durumdaki hakemlere de o zaman ligin bundan sonrası için görev vermemeli yabancı hakeme devam etmelisin madem.

Önce tribünleri doldurun da sonra buna da bakarsınız.3.takimsiniz 4 bin kişi maça geliyor böyle iş mi olur yav valla ne boktan bir lig anasını satayım

Önce tribünleri doldurun da sonra buna da bakarsınız.3.takimsiniz 4 bin kişi maça geliyor böyle iş mi olur yav valla ne boktan bir lig anasını satayım
Ortalama 14 bin kişiye oynuyorlar ama yinede az şu durumda en az 20 bin olmalıydı

Bizim yerli hakemlerde de bir gram meslek onuru yokmuş. Biri de çıkıp isyan etmiyor. Hepsi sus pus.

Ekmeğiniz elinizden gidiyor siz başınızı kuma gömmüş, acaba bana görev verirler mi diye bekliyorsunuz.

Yarın hangi stada gitseniz en ufak bir hatalı kararınız da tepenize binecekler. Çıkın hep birlikte basın karşısına siz değil biz çıkmıyoruz deyin basın istifanızı. Ağzınızla kuş tutsanız olmaz sizden artık. Biraz onurlu olun , karşı dik durun basın istifanızı.

Bizim yerli hakemlerde de bir gram meslek onuru yokmuş. Biri de çıkıp isyan etmiyor. Hepsi sus pus.

Ekmeğiniz elinizden gidiyor siz başınızı kuma gömmüş, acaba bana görev verirler mi diye bekliyorsunuz.

Yarın hangi stada gitseniz en ufak bir hatalı kararınız da tepenize binecekler. Çıkın hep birlikte basın karşısına siz değil biz çıkmıyoruz deyin basın istifanızı. Ağzınızla kuş tutsanız olmaz sizden artık. Biraz onurlu olun , karşı dik durun basın istifanızı.
Onurlu adamlar yıllardır kendilerini ezdiği halde bir takımı yarışta tutmak istemez. Kimle geldilerse onla gidiyolar

hadi bakalım hacıosmanoğlu ... ayıkla pirinçteki taşları basıl yapıyorsun görelim.

insallah herkes yabanci hakem ister , fenerbahceye sezon basindan beri yabanci hakem verselerdi o zaman gorurlerde puan farkini.
Kadikoyde rakibine 2 tane faul veren Turk hakem yok , birde gelmisler hakemlerden dert yaniyorlar Galatasaray Turk hakemleri sayesinde burda diyorlar.

Geri
Üst Alt