- 22 Ağustos 2010
- 29.402
- 31.112
- 2.638
dikkat edin yalnız, fb düşmanı takımlar (ts, samsun) yabancı hakem istiyoruz derken, fb dostu takım (sivas), yerli hakemden devam diyor.
bu işte bir iş var.
bu işte bir iş var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şey değilben de her gece yatağıma yabancı avrad istiyorum
Üstat yurt dışından hakem getirip maçını yönettirdin mi hiç?Turk cocuklarina ayip ediliyor
neden yabanci hakem istiyorsunuz.
Hic yakistira madim.![]()
Ortalama 14 bin kişiye oynuyorlar ama yinede az şu durumda en az 20 bin olmalıydıÖnce tribünleri doldurun da sonra buna da bakarsınız.3.takimsiniz 4 bin kişi maça geliyor böyle iş mi olur yav valla ne boktan bir lig anasını satayım
Onurlu adamlar yıllardır kendilerini ezdiği halde bir takımı yarışta tutmak istemez. Kimle geldilerse onla gidiyolarBizim yerli hakemlerde de bir gram meslek onuru yokmuş. Biri de çıkıp isyan etmiyor. Hepsi sus pus.
Ekmeğiniz elinizden gidiyor siz başınızı kuma gömmüş, acaba bana görev verirler mi diye bekliyorsunuz.
Yarın hangi stada gitseniz en ufak bir hatalı kararınız da tepenize binecekler. Çıkın hep birlikte basın karşısına siz değil biz çıkmıyoruz deyin basın istifanızı. Ağzınızla kuş tutsanız olmaz sizden artık. Biraz onurlu olun , karşı dik durun basın istifanızı.
aynıAynı şey değil