Samsunspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abovv kadroya bak. Kerem Demirbay’dan sonrasını okumadım zaten.
Zaha yok, Barış sağ açık, Berkan sol bek. İlk 45 dakikayı izlemeye gerek yok direkt 21:00’da ikinci yarıyı açabilirsiniz

Hoca neredeyse tribünden adam alıp sol beke atacak yine de Kazım'ı denemiyor hoca da oyuncu tercihinde genelde haklı çıktı bugüne kadar Kazım kendine baksın önce.

Geçen hafta Zaha'nın sonradan girip oyunu ateşleyeceğini yazmıştım. Demek ki Okan hoca da benimsemiş bunu. Zaha girsin de, umarım gerek kalmaz bu hamleye.

İleri de, Kerem ile Barış değişerek oynayacaktır. Bu da güzel. Deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. Eminim bu maçtan.

Hoca neredeyse tribünden adam alıp sol beke atacak yine de Kazım'ı denemiyor hoca da oyuncu tercihinde genelde haklı çıktı bugüne kadar Kazım kendine baksın önce.

Pendik maçı mı neydi bir maçta çok kızmıştı ona. Orada sildi bence onu. Yeni solbek geldiğinde kiralık gider.

46f5adca9124078ac74f1bcc9dbe0a3e.jpg

Kazim kerem demirbayin çocukları arıyor heralde mont giydirecek

Gayet iyi kadro. Gsc futboldan anlamadığını birkez daha kanıtladı. Allah'tan forumda benim gibi alanında uzman isimler var.

Zaha geçen maç harika oynadı,adam tam ivme kazanacak neden adamı kesiyoruz ki?kerem dinlenmeliydi zaten kötü oynadı formsuzdu

Zaha’nın eşinin sağlık problemi olduğu için geç gelmesinden dolayı yedek olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt