Samsunspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Merak edenler için, Icardi yok beyler.

Jelert bekliyordum, BAY dinlendirilse daha iyi olur diye düşündüm. Demek ki Jelert için hala 11 güveni alınmamış.

Kraltens umarım yorgun gözükmez, takım artık hücumda liderlik olarak ona emanet.

sallai'yi bek yapsan daha iyiydi valla daha iyiydi

Gördüğümüz gibi Okan bir bildiği olduğundan değil, İcardi korkusundan çift santrafor, 3’lü defans oynamak istedi. Kendisi de bunun yanlış olduğunu anlamış ki geri eskiye dönmüş.

Barisin yerine Jelert olmaliydi, biraz dinlenseydi

Baris oynamalı tabi kadroyu numaraya sirasina gore neden paylasiyorlar ki?

Elias neden oynamıyor, yorgun bir Barış yerine neden böyle bir deneme yapmıyoruz. Bu konu beni artık biraz üzüyor. Hiç mi güven yok bu oyuncuya.

Barış yerine Jelert falan olabilirdi ya. Adam yeterince yoruldu, gereksiz riskler bunlar hem de sağ bek için

Gördüğümüz gibi Okan bir bildiği olduğundan değil, İcardi korkusundan çift santrafor, 3’lü defans oynamak istedi. Kendisi de bunun yanlış olduğunu anlamış ki geri eskiye dönmüş.
:ka21::ka21:

Korkuyo dediğimizde yana yakıla karşı çıkanlar utanıp özür dilerler mi acaba

Hocanın 4’lüden vazgeçemeyeceğini ama İcardi ve Mertens’ten dolayı mecburen 3’lü oynadığını yazdığımda bana gülenler olmuş idi burada.
Neden 4’lüye dönmüş tekrar?

Sanchez-Abdülkerim-Jakops
Sallai - Torreira - Sara - Barış
Mertens - Yunus
Osimhen

Gönlümden geçen diziliş bu

Hocanın 4’lüden vazgeçemeyeceğini ama İcardi ve Mertens’ten dolayı mecburen 3’lü oynadığını yazdığımda bana gülenler olmuş idi burada.
Neden 4’lüye dönmüş tekrar?
Çok basit İcardi yerine onun gibi oyun zekası yüksek bir oyuncu olmadığı için. İcardi'iyi 3'lüde geri çekip 10 gibi kullanıyordu çünkü.

Geri
Üst Alt