Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Porto'nun Atletico Madrid'den aldığı İspanyol forvet oyuncusu.Oyuncuyu Chelsea-Psg-Barcelona-Juventus gibi kulüpler istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonradan Kayseri’ye gelmişti dimi o herif?Cm 01 de aghoawa vardı shaktarda o sandım birden![]()
Aynen okoronkwo da gelmişti herhalde…Sonradan Kayseri’ye gelmişti dimi o herif?
Küp kafalı winning eleven 2de baş belasıydıCm 01 de aghoawa vardı shaktarda o sandım birden![]()
Adamın TR kariyerinde 6 golü var, 3'ünü fenere yasladı Kadıköy'de.Sonradan Kayseri’ye gelmişti dimi o herif?
Maxim Tsigalko ile çift forvet mi oynatalım ?Cm 01 de aghoawa vardı shaktarda o sandım birden![]()

Onyekuru'nun golüne benzer bir gol atmıştı sankiAdamın TR kariyerinde 6 golü var, 3'ünü fenere yasladı Kadıköy'de.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
osimhenden sonra bizlik deseneÇapraz koparmış o fizikle mucize yaratıp çok iyi bir bitirici olarak dönmezse maks 30mlik topçu olur artık
Orada yine atmaya devam eder sonra bir pl kulübü falan dener ordan da bizlik olur herhalde artıkosimhenden sonra bizlik desene